ازش بپرس کلاس آموزشی نداره؟ :31:نقل قول:
در آمدشم باید خوب باشه ها :46:
خداراشکر گه باز شد.خیلی خوشحال شدم حامد جان.:10:
Printable View
ازش بپرس کلاس آموزشی نداره؟ :31:نقل قول:
در آمدشم باید خوب باشه ها :46:
خداراشکر گه باز شد.خیلی خوشحال شدم حامد جان.:10:
آره واقعا ما که نفهمیدیم چه کرد و دیدم در باز شدنقل قول:
23 اسفند ماشین رو گرفتیم و هنوز کلید یدکش تو نمایشگاه هستش و نرفتیم بگیریم یک آدم فعال میخواد بره عباس آباد بگیره بیاره
شانس ما هم زمانی اینطوری شد که نبودن
خیلی مخلصیم علی جان :40::11:نقل قول:
درآمدش هم که خوب نگا به ماشین میکنه قیمت میده دیگه :31: اگه پراید بود که 10 تومن هم نمیگرفت :31:
اولش که به ما گفت شما اصلا نیاین سمت من و روتون اونور باشه خلاصه کار داد دستمون و سرگرممون کرد خودش اونور ماشین در رو باز کرد:31:
دوستان و عزیزان اینجا انجمن اتومبیل هست نه جای ...........:13:
به هرکسی هم میخواین توضیح بدین لطفا در پروفایلش:13:
از مدیریت هم میخوام این تاپیک قفل بشه چون خدا رو شکر در ماشین باز شده و ........
پس نیازی به ادامه نیست:11:
یه همچین اتفاقی برای من افتاد
البته ماشین پراید بود و قفل ساز با یه چاقو و چند تا سیم و... بازش کرد ولی خب پراید کجا و آزرا کجا !!!!!!!!!
واقعا کف کردیم
آره سعید جان ما هم یه زمانی پیکان داشتیم :31: درش قفل شد واشر بغل پنجره رو باز کردیم و یک میله مفتولی دادیم رفت پایین و قفل رو کشید و در باز شدنقل قول:
ولی جدا چطوریاینکارا رو میکنن واقعا از این افراد باید استفاد کنن
کمپانی هیوندا بفهمه این یارو رو استخدام میکنه 100% :31:
بله چشم :11::40::11:نقل قول:
دوستان دیگه ادامه ندید
فعالان انجمن شاکی شدن
امیر خان بحث ماشینیه دیگه ناراحت نشو. اتفاقا خیلی هم مهمه.نقل قول:
هم از نظر اینکه ممکنه این اتفاقات برای ما بیوفته و هم از نظر اینکه بدونیم که همچین افرادی هستن و ما چیز های مهممون رو تو ماشین جا نذاریم و بفکر چیزای امنیتی دیگه بجز فقل خود ماشین باشیم
راستی اگه من جای شما بودم یه دوربین کار میذاشتم تا ببینم چیکار میکنه:46:نقل قول:
دوستان جا داره من همینجا از تمام کسانی که از دست من رنجیدن عذر خواهی کنم:45::41:
فکر نکنم تا الان کسی از من چیز بدی یا بد اخلاقی یا بی ادبی دیده باشه :41:
من تمامی کاربر های پیسی رو دوست خودم میدونم
از پست غیر مربوطمم عذر خواهی میکنم
یا حق :11:
شیپ استورم جان ؛ این شماره مغازه ی پسره یا آدرس مغازش رو هم بیشغیل بیاد بی زحمت :D
شمارش رو نگرفتم ولی آدرسش رو دارمنقل قول:
تهران-بزرگراه شهید آبشناسان-شهرک مبعث-جنب بهارستان5 - یک کلید سازی سیار هستش :31:
تلفن رو هم میگیرم براتون حتما و همینجا قرار میدم:11: