من واقعا کارم به این after burn و fumefx گیر کرده تو رو خدا یکی نحوه نصب و کرک اینا رو بهم بگه :(
Printable View
من واقعا کارم به این after burn و fumefx گیر کرده تو رو خدا یکی نحوه نصب و کرک اینا رو بهم بگه :(
من آموزشش رو دارم یک کتاب است که دو هفته پیش منتشر شده
با من تماس بگیر میگم بهت در ضمن 3 dvd آموزشیش رو هم دارم(زبان اصلی) هر کدوم رو می خوای برات می فرستم.
من واقعا انتظارم از این فروم خیلی بیشتر از اینا بود.
مگه من چیزه پیچیده ای پرسیدم؟؟؟؟فقط خواهش کردم یکی نحوه نصب و کرک afterburn و fumefx رو واسه 3d max 2009 توضیح بده همین.آخه یکی نباید به من جواب بده؟؟؟
با سلام آقا یکی لینک دانلود این پلاگینها رو واسه مکس 2009 بده تا ما هم بگیریم و ببینیم قضیه چیه!
با تشکر.
نقل قول:
FumeFX 1.1 For Max 2009
AfterBurn 4.0 For Max 2009کد:http://rapidshare.com/files/176142171/Sitni.Sati.Fumefx.V1.1.For.3ds.Max.2009.64bit-XFORCE.rar
ممنونکد:http://rapidshare.com/files/176146561/Sitni.Sati.Afterburn.V4.0.For.3ds.Max.2009.32bit-XFORCE.rar
با سلام
arealsin جان من تازه اینا رو دانلود کردم و چند دقیقه ای از نصب AfterBurn نمیگذره، ولی باید بگم FumeFX واسه ویندوز 64 بیته و ویندوز من 32 بیته، اصلا دقت نکردم که تو اسم فایل گفته 64 بیت...
و اما نصب AfterBurn و کرکش:
نصبش رو که مشکلی نداری، واسه کرکش هم که تو اون فایل تکست خودش گفته.
وقتی AfterBurn رو اجرا میکنیم یه پنجره میاد که کلید مشخص شده رو میزنیم:
بعد از اون، این یکی، که باز کلید علامت گذاری شده رو میزنیم:
پنجره ی بعدی اینه که Request Code رو به ما میده، روی Copy Reguest Code کلیک میکنیم:
حالا فایل XF-DCPFLICS14-KG.exe در پوشه ی کرک که همون کیجن ما هست رو اجرا میکنیم، و به ترتیب عدد، گزینه های مشخص شده رو میزنیم، (اما قبلش اون توضیحات پایین عکس رو که نوشتم میخونیم) :
در تصویر بالا:
1) ابتدا اسم برنامه رو انتخاب میکنیم.
Request Code (2 رو که در حافظه ی کلیپ برد کپی شده داریم رو در کادر مربوطه Paste میکنیم.
3) دکمه ی Generate رو میزنیم.
4) شماره سریال به خودی خودی به حافظه ی کلیپ برد کپی میشه و Authorization Code رو هم بهمون میده. الان قسمت مهم اینجاست که شماره سریال به صورت خودکار کپی شده هست و ما بدون انجام هیچ کاری در پنجره ی کیجن به پنجره ی قبلی برمیگردیم و در کادر مقابل Serial Number با کلیک راست و Paste کردن شماره سریال رو انتقال میدیم.
**بعد برمیگردیم به پنجره ی کیجن.**
5) حالا Authorization Code رو انتخاب و کپی میکنیم و دوباره بر میگردیم به پنجره ی قبلی و مث شماره سریال در کادر مقابل Authorization Code انتقالش میدیم(Paste)
** و در نهایت کلید AUTHORIZE رو میزنیم تا برنامه رجیستر بشه**
این نحوه ی کرک کردن AfterBurn .
برنامه ی FumeFX رو ندارم ولی اونم کرکش همینجوریه.(خودشون گفتن)
خب امیدوارم خوب توضیح داده باشم...
با اجازه.:11:
ممنو Homayoon جان بالاخره یک نفر جواب ما رو داد.ولی متاسفانه من وقتی دکمه Authorize رو میزنم صفحه ای که باز میشه ارور میده.یعنی هیچ چیزی نشون نمیده و مینوسه try to connect ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
شما ویندوزتون چیه؟موقع کرک به اینترنت وصل بودید یا نه؟
ممنون
اینم نسخه 32 بیتی
FumeFx 1.1 32bit For 3D Max 2009
کد:http://rapidshare.com/files/176192253/Sitni.Sati.Fumefx.V1.1.For.3ds.Max.2009.32bit-XFORCE.rar
سلام
اگه میشه یه عکس بذار.
به اینترنت هم نیازی نیست، اصلا وصل نشو شاید از اینترنت باشه!
ویندوز منم اینه:
Microsoft Windows XP
Professional
Version 2002
Service Pack 2
که با هیچ سیستم عامل دیگه ای عوضش نمیکنم، حداقل حالا حالاها، چون خیلی با معرفته و تا به حال هیچ مشکلی در هیچ زمینه ای باهاش نداشتم، آخه بعد از کلی تست ویندوزهای مختلف دیدم این بیشتر به کارم میخوره.
این همون عکسیه که قبلا گذاشته بودم.کاملا مشخصه که اون صفحه باز نمیشه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]