اقا این انلاک یعنی چه؟نقل قول:
Printable View
اقا این انلاک یعنی چه؟نقل قول:
تو usa که 200 تا 300 قیمتشه؟نقل قول:
لاک یعنی تحت اپراتور خاصی اون رو عرضه می کنند مثلا فکر کن این گوشی رو به ایرانسل میدن و این گوشی فقط با سیم کارت ایرانسل کار می کند { که الان میشه ردیفش کرد } اما انلاک مثل گوشی هایه عادی با هر سیمی کارنقل قول:
می کند...تو امریکا لاک شدش تو این رنج هاست.:10:
ولی در کل بیشتر از 400 تومن پول دادن واسه همچین محصولی یه اشتباه بزرگه به نظر مننقل قول:
پس بهتره نظرت رو برای خودت نگه داری چون من که هنوز بهتر از این گوشی ندیدم..........با اینکه خودم ویندوز دارم و مثل چی پشیمونم که پولم رو ریختم دور.
می شه بگی چرا چون نظرت واقعا خنده داره تو این مسابقه حتما ویندوز برندسنقل قول:
تا حالا گوشی دیدی که mms نداشته باشه من دیدم ایفون تا حالا گوشی دیدی که قابلییت فیلم برداری رو خودش نباشه و با نرم افزار باشه من دیدم همین ایفون البته من نمی گم گوشی بدی هست ولی ویندوز موبایل 1000 در 100 برنده ی این مسابقس
باید بگم که هم mms داره و هم قابلیت فیلم برداری که با برنامه درست میشه.......نقل قول:
و در ورژن جدید یا 3 که همراه با گوشی جدیدش عرضه میشه تمام اینها در خود گوشی وجود داره........:10:
و اینکه تا حالا کیفیت ال سی دی و تاچ به باحالی ایفون دیدی؟؟؟؟ خب معلومه نه ........
کیفیت بازی هاش که رقیب نداره و واقعا می ترکونه.کیفیت پخش موزیکش هم که خودت می دونه خیلی توپ تر از 97 در صد ویندوز هاست.....فقط hd ,x1 میگن بهش رسیدن.
و اینکه بلوتوثش هم میگن در ورژن جدید درست میشه و قراره بازی هایی واسش بیاد که 2 نفره بازی کنی......
و اینکه اصلا به بلوتوث هم نیاز نیست چون با wifi هم بعضی از بازی ها رو دیدم که 2 نفره میشه مثلا من بازی doom رو دیدم که طرف داشت 2 نفره بازی می کرد.
تا حالا تو گوشیت بازی ریختی که 760 مگا بایت باشه ؟؟؟؟؟؟؟تو ایفون در امد که رکورد داره.:2:.....
باز چی می خوای؟؟؟:27:
یکم وقت بزار ببین ایفون چی کار کرده تا اطلاعاتت هم بالا بره.
در اینکه ایفون گوشی خوبی هست شکی نیست ولی با هزینه ی بیش از 400 تومن می شه بهترین ویندوز موبایل های شرکت htc رو خرید که همشون رو داشته یاشهنقل قول:
من که پرو دارم اصلا راضی نیستم ....دوستمم hd خودش رو 1 هفته ای فروخت...........بدش امد و الان ایفون خریده داره حال می کنه { البته من بهش گفتم ایفون بگیره }