نقل قول:
آقا مسعود چه خبر؟!
سلامتی ! :31:
نقل قول:
قیمت مادربرد AM3 اینقدر زیاد نیست! این مدل ها High End هستند مثل این میمونه که Rampage II Extrem رو با Tpower X58 مقایسه کنی!!
بعدش شما میتونی از مادربرد های معمولی AM3 مثل
Asus M4A78T
Giga 790GX-UD4P
MSI 790GX
.................. مین ها دیگه مثل DFI که بگذریم.
1) تو ایران مادربردهای مخصوص AM3 خیلی کم هستن و قیمتشون همون حدودیه که خودم گفتم . وضعیت الان رو داریم بررسی میکنیم. همون مدل گیگا و Asus که گفتی فکر نکنم هنوز وارد شده باشند.
2) MSI 790GX مگه چیپش am3 هست ؟
نقل قول:
در چه زمینه ای؟! در Game که PhenomII بهتر از i7 920 هستش.
این موضوع رو خیلی کلی داری بررسی میکنی. قدرت Core i7 920 در رزولوشنهای پایینتر از 1680X1050 که بیشتر مانیتورهای خانگی رو تشکیل میده ، کاملا برتری در بازیها داره .
در رزولوشن 1680X1050 دو پردازنده Core i7 920 و PhenomII 955 با هم برابر هستن و PhenomII 940 باز هم از Core i7 920 ضعیفتره .
در رزولوشنهای 1920x1200 و 2560x1900 پردازنده های amd کاملا برتر هستن . حالا به من بگو از هر 100 نفر چند نفر مانیتور 24 اینچ و 30 اینچ داره ؟!! :46:
نقل قول:
با همون 30 تومن هم در بعضی وقتا میشه گرافیک بهتری خرید!
در گرافیکهای HighEND فکر نمی کنم اختلاف قیمت ها اینقدر پایین باشه .
نقل قول:
من نمیدونم میشه تک رم گذاشت تو اینتل یا نه ولی برای کارایی بهتر باید رم triple بخری که قیمت خیلی بالاست ولی برای ای ام دی دو تا کافی است ;مابه التفاوت قیمت 100 تومن است. این هم یک مورد .روی مادربورد قدیمی هم کارمی کنه پس اگه مادربورد بایوستار با 790 جی ایکس بخریم میشه 105 تومن با اون سی پی یو 280 تومن در نتیجه 385 تومن .اصلا شما به هزینه کل که کاربر باید هزینه کنه اشاره نکردی برای ای ام دی واقعا خریدنش بسیار مقرون به صرفه است.توجه کنید هزینه کل نه هزینه خرید سی پی یو.البته هزینه cpu یکی هستند.
در اینتل میشه تک رم و دو تا رم گذاشت و اختلاف کارایی دوال چنل و تریپل چنل بسیار کمه .
اصلا اینکه شما روی اختلاف قیمت رمهای دو سیستم Core i7 920 و PhenomII 955 بحث میکنی ، بحثت کاملا اشتباه هست و هیچ اختلافی بین قیمت رمهای DDR3 و DDR3 وجود نداره !!! :31:
در ضمن پردازنده های AM3 روی مادربردهای AM2 اصلا کارایی مناسبی ندارن . پس قضیه دوم هم نادرست هست .
و هزینه مادربرد هم شد همون 280 به بالا ! درسته ؟!
:11: