نقل قول:
لينوكس فقط گرافيك باحالي داره و الا در مقابل قدرت ويندوز چيزي نيست و اصلا از ساپورت خوبي برخوردار نيست
کافیه آمار استفاده لینوکی و ویندوز در امور شبکه، هاستینگ، ابر کامپیوتر ها و ... رو باهم مقایسه کنی و در مورد مباحث امنیتی و غیره در این مورد اطلاعاتی کسب کنی بعد اظهار نظر کنی!!!
نقل قول:
سلام ، آره شدنش ميشه ولي از من ميشنوي اين كارو نكن چون لينوكس يكمي (يكم كه چه عرض كنم خيلي) حساسه ، يه كم ور بري داغون ميشه چون تمام كنترل سخت افزار رو ميگيره دستش ، سكتوراي هاردو ميريزه به هم
یه عمر هر بلایی سر لینوکس آوردیم و صداش در نیومده !!!
نقل قول:
بهتره يه هارد جدا واسه لينوكس تهيه كني
هیچ نیازی به این کار نیست
نقل قول:
به نظرم اول لیندوز lindows نصب کن. اگر خوشت اومد بعد لینوکس رو ( همونطور که دوستمون گفتن اگر دو تا هارد داری روی هارد دوم) نصب کن.
هر کی لیندوز (Linspire) رو نصب کنه که از لینوکس می افته!!!
نقل قول:
من تا حالا 3 تا دیسک زنده گرفتم ولی با هیچ کدوم سیستم لینوکس بالا نیومد. سیستم باید ویژگی خاصی داشته باشه یا کار دیگه ای لازمه . اگر توضیح بدید ممنون می شم.
مشخصات سیستمتونو اعلام کنید لطفاً
نقل قول:
برخي از دوستان راهنمايي هايي در مورد Live CD هاي لينوکس کردند اما جهت تکميل عرض مي کنم که Live CD مربوط به لينوکس Ubuntu 5.10 واقعا عاليه. من بعد از راه اندازي سيستم با اين سي دي که همه سخت افزارها رو تونست شناسايي بکنه، بدون انجام تنظيمات خاصي تونستم از اينترنت ADSL استفاده کنم. امتحانش ضرري نداره.
در تکمیل و تایید سخنان شما باید عرض کنم همون طور که فرمودید ubunutu یکی از پایدار ترین و ایمن ترین توزیع های لینوکسه
نقل قول:
مورد بعدی یک دیسک زنده ایرانی هست که با استقبال خوبی توی دیسترواچ مواجه شده پارسیکسهست باید استفاده کنی ببینی تا چی هست
هیچ چیز به جز ترجمه ناپیکس
شما بهتره os selector رو روی سیستم نصب کنی
خود من همیشه 3 ویندوز و دو لینوکس روی کامپیوترم دارم و همیشه از os selector استفاده می کنم
نرم افزار فوق العاده قدرتمندیه و توانایی بوت کردن بیش از 35 نوع سیستم عامل مختلف رو داره
برای شروع برو سراغ suee یا fedora core وقتی یه کاربر حرفه ای لینوکس شدی دبیان انتخاب بعدی خواهد بود
قبل از نصب لینوکس هم اطلاعات کاملی در باره پارتیشن بندی در حین نصب لینوکس کسب کن