جامجهانی 2006 آلمان
ایتالیا و آلمان واقعن ایتالیا قشنگ بازی کرد... فوقالعاده بود
مخصوصاً دل پیرو با گل دومی که زد من دیگه داشتم روی سقف خونه راه میرفتم... ایول ایتالیا
Printable View
جامجهانی 2006 آلمان
ایتالیا و آلمان واقعن ایتالیا قشنگ بازی کرد... فوقالعاده بود
مخصوصاً دل پیرو با گل دومی که زد من دیگه داشتم روی سقف خونه راه میرفتم... ایول ایتالیا
گزارشگر اون بازی سرهنگ علیفر بودنقل قول:
دوست عزیز احتمالا شما بازی رو از کانال دیگه(ماهواره)و یا غیر زنده دیدید .من هم یادمه که فردوسی پور بود.نقل قول:
یادم میاد که گفت اینجا همه دارن همدیگه رو میزنن ...
آره اونم بازی قشنگی بود ولی از بازی های قدیمی تر هم بگین مخصوصا اونایی که سنشون بیشتر از ماست
فینال جام یوفا بازی لیورپول و آلاوز
سالشو یادم نیست.واقعا محشر بود آلاوز چند بار عقب افتاد ولی آخرش 4 بر 4 مساوی کردند کار به گل طلایی کشید بعدشم که بازیکن آلاوز اشتباهی به خودشون گل طلایی رو زد.
بازی بارسا - رئال که 6-2 شد
و
بازی بارسا - چلسی با گل دقیقه 93 که من 15 دقیقه میدووییدم و داد میزدم...
بازی هلند با چک بود که آخرش با ضربات پنالتی کشید ...
من اینو مطمئنم بازی رو هم از شبکه 3 صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران دیدمنقل قول:
دوست عزیز احتمالا شما بازی رو از کانال دیگه(ماهواره)و یا غیر زنده دیدید .من هم یادمه که فردوسی پور بود.
مگه همون بازی ای که چند تا اخراجی داشت رو نمیگی
من همون روز زنگ زدم 162 (روابط عمومی صدا و سیما) شکایت کردم چرا این اقا هی میگه این بازی زیباترین بازیه جام جهانیه در صورتی که اینهمه توش خشونت و بی اخلاقی بودکد:http://www.fifa.com/worldcup/archive/germany2006/results/matches/match=97410052/report.html
خوشم میاد همه چیز را با مدرک ثابت میکنی .............. ایول
یکی بازیه فصل پیش رئال بارسا که 4 - 1 بردیم
یکیم 2 فصل پیش بازی با مایورکا که بردیم و قهرمانی رو جشن گرفتیم !
بازیی که هم تام کروز در ورزشگاه بودش هم رافائل نادال و خیلی های دیگه !
نقل قول:نقل قول:اتفاقا" تا جایی که منم یادم میاد گزارشگر اون بازی فردوسی پور بود .نقل قول:
یه صحنه ازش رو که ون پرسی 2-3 تا تو سر توپ زد رو با گوشی از صفحه ی TV فیلم گرفته بودم ... حالا اگه پیداش کردم بهت نشون میدم تا مطمئن بشی ..... :46:
ویرایش : پیداش کردم ... البته کیفیتش زیاد جالب نیست ولی صدای فردوسی پور کاملا" مشخصه ..... :46: