دوست عزیزنقل قول:
سیستم های ارسال و دریافت شبکه های تلویزیونی به 2 شکله
دیچیتال و آنالوگ
دستگاه هایی که هم قابلیت دریافت دیجیتال رو داشته باشند هم آنالوگ معروف با HyBrid هستند.:20:
موفق باشید:11:
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
سیستم های ارسال و دریافت شبکه های تلویزیونی به 2 شکله
دیچیتال و آنالوگ
دستگاه هایی که هم قابلیت دریافت دیجیتال رو داشته باشند هم آنالوگ معروف با HyBrid هستند.:20:
قیمت رو می کنم 40000 تومان
اگر کیفیت در حد عالی نباشه مشکل نیست
شما با حرف انگلیسی به همراه فارسی مدل اون کارت رو معرفی کنید
سلام دوستان
منم می خوام یه تی وی کارت بخرم ولی میشه بگین که مگه کارت 30؛40 تومنی مثل کیفیت تلویزیون ضبط نمی کنه؟یعنی کیفیت تصویر چقدر پایین میاد؟
دوست عزیزنقل قول:
این مدل از Leadtek به نظر من مناسب کار شماست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل های زیاد دیگه ای هم از دیگر براند ها وجود داره
اما من خودم از این مدل خیلی راضی بودم
:20:
دوست عزیزنقل قول:
کیفیت تصاویر دریافتی توسط کارت های TV بیشتر به آنتن بستگی داره ، چون اکثر کارت های TV معمولی و نیمه حرفه ای تیونر های مشابهی دارند.
پایین اومدن کیفیت بیشتر مربوط به کپچر سخت افزاری دستگاه هستش که هر چه میزان کیفیت بالاتر بره قیمت کارت هم بالاتر میره:20:
یعنی منظورتون اینه که اگه بخوایم تصاویر تلویزیونی رو ضبط کنیم اگه آنتن خوب باشه مثل کیفیت تصویر تلویزیون برامون ضبط می کنه؟فقط برای کپچر کیفیت یه کم پایین میاد؟
دوست عزیزنقل قول:
دریافت شبکه ها بصورت آنالوگ به 2 عامل اصلی بستگی داره
اول تیونر ، دوم آنتن
کارت های TV که در یک رنج قیمت خاص هستند معمولا تیونر های مشابهی دارند.
اگر آنتنی که استفاده میکنید مرغوب باشه و در ارتفاع مناسبی نسب شده باشه به حداکثر کیفیت کارت دست پیدا میکنید.
بحث کپچر هم به 2 بخش تقسیم میشه
کپچر تصاویری که خود کارت دریافت میکنه و کپچر تصاویری که از دستگاه های دیگه که به کارت متصل شدند.
کپچر اول پیچیدگی خاصی نداره و اما در نوع دوم در صورتی که نیاز به حداکثر کیفیت باشه باید از دستگاه هایی استفاده بشه که مخصوص کار کپچر هستند.
این دستگاه ها برای بطور مستقل دارای CPU و GPU هستند و قیمت های بالایی دارند.
اما کپچر کارتهای TV معمولی معمولا توسط یک چیپ رکودر انجام میشه که هر 2 نوع کپچر رو برای ما در حد توانش انجام میده.
کارت هایی که قابلیت کپچر نوع دوم رو داشته باشند روی اونها عبارت کپچر سخت افزاری نوشته شده:20:
البته بیشتر برای رابط دوربین های آنالاگ و وی اچ اس(عیر آی لینک) کاربرد داره.