ایول بابا من هرچی میخوام بپرسم تو میپرسی...نقل قول:
و یک سوال دیگه آیا پیشنهاد میکنید چند زبان رو یاد بگیرم یا تمرکزم رو دلفی باشه ؟
در ضمن اگه ما زبا قوی بلد باشیم پس در زبان های متوسط مشکلی نخواهیم داشت...
ممنون.
Printable View
ایول بابا من هرچی میخوام بپرسم تو میپرسی...نقل قول:
و یک سوال دیگه آیا پیشنهاد میکنید چند زبان رو یاد بگیرم یا تمرکزم رو دلفی باشه ؟
در ضمن اگه ما زبا قوی بلد باشیم پس در زبان های متوسط مشکلی نخواهیم داشت...
ممنون.
اولا نميشه گفت كه زبان قوي و متوسط چيه!
اگه سطح زباني اونا منظورتون باشه نميتونم خيلي حرفتون رو قبول كنم. چون هر چه سطح زبان بالاتر باشهو يادگيري و استفادش راحتتر ميشه!
دوما به نظر من زباني كه ياد ميگيري خيلي مهم نيست. چه 1 دونه باشه و چه چنذتا. به هر حال تو با يكي از زبانهايي كه بلدي بيشتر حال ميكني و بيشتر از اون استفاده ميكني. سطح تخصصت هم معمولا به خاطر همين علاقه در زبان خاصي قويتر ميشه!
سوما خيلي مهم نيست كه زبان اولي كه ياد ميگيري چي باشه! مهم اينه كه واقعا بتوني الگريتم رو درك كني و بعدش هم براي كارهاي خاص خودت الگوريتم طراحي كني! همين
موفق باشيد!
ممنون
پس ما بریم سراغ دلفی ، بقیه زبان ها رو هم اگه لازم بود تو دانشگاه می خونم ؛
راستی ، مرد مباح میشه یک راهنمایی کنی ما رو بگی چه طور دلفی رو یاد بگیربم ،روش کار توضیح میدی ؟
ئ در آخر از همه ممنون که ما رو مشاوره کردن
براي يادگيري روش درك و ساخت الگوريتم پيشنهادي ندارم. چون بايد تجربي بدستش بياري. چون همه الگوريتمها يكسان نيست!
ولي براي يادگيري زبان مورد نظرت بهترين كار اينه كه يك پروژه فرضي در نظر بگيري و شروع به ساخت كني. اگه به مشكل خوردي اول به كتاب مراجعه كن. اگه جواب نگرفتي برو توي اينترنت بگرد و بازم اگه موفق نبود توي انجمن مطرح كن! اگه واقعا ميخواي ياد بگيري بايد خودت هم دنبالش بگردي و اگه بخ مشكل بخوري و اولين كارت مطرح كردن توي انجمن باشه، خيلي طول ميكشه كه راه بيفتي!
سلام
كسي ميتونه در مورد برنامه نويسي با توابع api به من كمك كنه؟
فقط در مورد موضوع؟
ممنون ميشم
سلام. خوش آمدید
بدست آوردن خصوصیات کنترلهای یک فرم از برنامه ای که در حال اجرا هست، در برنامه ای دیگه. بوسیله قرار گرفتن موس روی کنترل هانقل قول:
فقط در مورد موضوع؟
موفق باشید