درست من هم قربانی شدم هم خوش شانس بودم:31:نقل قول:
Printable View
درست من هم قربانی شدم هم خوش شانس بودم:31:نقل قول:
شرمنده. از آثار پیری زودرسه...نقل قول:
نه بابا اختیار دارید پیش میادنقل قول:
مثل اینکه هر کی از این دوربین sx1 خریده یک جورایی روم به دیوار شده؟!!!!!!!
بابا پس چرا کنون اینطوری کرد؟
نه خوب بستگی به کاری داره که باهاش میکنی البته قبول دارم که یه خورده ضرر کردم ولی عکساش خیل خوبه:8:نقل قول:
مگه چه بدی داره این دوربین که دوستان میگن مثل اینکه هر کی از این دوربین sx1 خریده یک جورایی روم به دیوار شده؟!!!!!!!
بدی که اصلا نداره ولی یه مشکل داره ما کاربرایی که اینقدر پول دوربین رو دادیم انتظار بیشتری داریم و این اشتباه ماست نه دوربیننقل قول:
اخه ما هرجا سر می زنیم هیچ کسی را بااطمینان ببینیم که از این دوربین تعریف میکنه نمیبینیم البته من فکر کنم اخرش بخرمش چون گزینه بهتری ندیدمی بالاخره هر چیز بدی و خوبی با هم داره
از دوست عزیزمون MH.Attari خواهش میکنم اول بفرمایند منظورشون از بدشانسی و خوش شناسی توآم با هم چیست و هر تجربهای دارند در این خصوص برامون بفرمایند
چون من واقعا یک تاپیک درست و حسابی در این خصوص ندیدم هر جا رفتم فقط از قیمت و شارژ و باطری و ..... صحبت بوده
کسی درست و حسابی این دوربین را بررسی نکرده . به هرحال اگر قبول زحمت کنید متشکر می شوم .
در ضمن من تصور از دوستانی که از این دوربین ناراحتند اینه که به خاطر میزان پولی که میدهند توقع بیشتری از این دوربین داشتند.
به هر حال فیلمبرداری hd و پشتیبانی از فرمت Raw را نمیتوان نادیده گرفت.
طولانی شد
معذرت میخوام
منتظر جواب هستم
بله دوست گلم هر کمکی که از دستم بر بیاد بفرمایید تا انجام بدمنقل قول:
خوب بد شانسی بخاطر اینکه من وقت خرید انتظارم از این دوربین این بود که در تمامی شرایط بهترین کیفیت فیلم برداری رو بده ولی ذهنیت من اشتباه بود چون من دوربین عکاسی خریده بودم نه فیلم برداری والبته برام زیاد مهم نیست چون من دوربین فیلم برداری دارم و فقط می خواستم هر دو رو یک جا داشته باشم که کمی شد و کمی نشد و خوش شانسی بخاطر اینکه من از عکساش راضی ام البته من حرفه ای عکاسی نمی کنم ولی انتظار من رو براورده کرده
و اینکه هیچ تعریفی یا هیچ توضیحی از این دوربین نمی بینید بخاطر قیمت بالاش هست و همون قضیه ی پول بیشتر وانتظار نا معقول
اگر سوالی داشتید خوشحال می شم جواب بدم:11:
نقل قول:
ببخشید وارد بحثتون میشم.
علت اینکه هیچ جا مطلب گاملی در مورد این دوربین پیدا نمی کنین،اینه که دوربین جدیدیه و تا زمانی که Sx10 توی بازار موجوده و با این مقایسه میشه و اختلاف قیمت خیلی زیاد پابرجاس،و تا تعداد بیشتری از مردم این دوربینو نخرن و استفاده نکنن،ایرادهاش مشخص نمیشه.درضمن مقایسه با نسل پیشین یه دوربین،معمولا به جواب مشخصی ختم نمیشه،مقایسه باید بین دوربین های هم نسل بوده باشه مثلا مقایسه با HX1 سونی،ولی فعلا زوده.