کاش همینقدر که میگفتی بود من خریدم 6000 تومان ولی دیگه این کارو نمیکنم.بهترین کار اینه که بری تو سایت همراه اول اینترنتی شارژ بخری.فقط یه کارت عضو شتاب میخواد که همه دارن.دیگه همون 5 تومانم میدی.!!نقل قول:
Printable View
کاش همینقدر که میگفتی بود من خریدم 6000 تومان ولی دیگه این کارو نمیکنم.بهترین کار اینه که بری تو سایت همراه اول اینترنتی شارژ بخری.فقط یه کارت عضو شتاب میخواد که همه دارن.دیگه همون 5 تومانم میدی.!!نقل قول:
دوست خوبم میدونمنقل قول:
همین همراه اول رو دارم میـــگم دوســت عزیــز اینجا تو شهر ما بندرعباس 2000 تومنی هم اومده من خودم رفـــتم خریدم کاغذی هستش :20:
موفق باشید!:40:
خوشبهالتون ؛بعد هی میگن همه چی تو تهرانه...من که هنوز2000 تومانی ندیدم
اونایی که شما میخرین همون فروش اینترنتی هستش که افراد میشینن در میارن رو کاغذ معمولی چاپ وبفروش می رسونند اما بحث این تاپیک سر اینه که مثل کارت 10 تومنی خود ارتباطاط سیار چاپ کنه وبیرون بدهنقل قول:
اين دفعه شايعه اش خيلي جدي تره.ميگن تو هفته ديگه مياد.
اميدواريم.
درستـــه عزیز ولی این کارت 2000 تومنی فرق میکنه مثل این اینترنتی هاااا نیســـت که رو کاغذ آچار چاپ کرده باشن خیلی خوشگله به اندازه یه مربع و مهر کرده و یارو هم میگفت این همچین کارتی رو هیچ جــا پیدا نمیــکنی و تو شهر ما همین یه جا هستش که 2000 تومنی میفروشن :20:نقل قول:
اونها هيچكدوم اصلي نيستند و شركتهاي مجاز بزك ميكنند و ميدن بيرون.
اينجا پاكتي درست كردند و رمزش معلوم نيست.مثل پاكتهاي رمز عابربانك يا رمزهاي دفترچه كنكور و ...
تا شنبه صبر ميكنيم ببينيم اين دفعه مياد يا نه.
شايد اين شنبه بيايد شايد.... :دي
خب این 2000 تومنی خوشگل به قول شما رو چند میدننقل قول:
سلام دوســـت عزیز :40:نقل قول:
اینجا این کارت ها رو 2200 میدن ولی بعضــی مغازه و دکــه نشریات همون سر قیمت میدن 2000 :11:
مطمئني اينقدر ميدند؟يعني زير قيمت خريد.