خوب اگر برنامه اي باشه كه كد ها رو كامل بيرون بده ديگه كپي رايت و اينا همش كشكه!
Printable View
خوب اگر برنامه اي باشه كه كد ها رو كامل بيرون بده ديگه كپي رايت و اينا همش كشكه!
حامد جان من براي برنامه هاي تحت داس يك سري از نرم افزارها رو داشتم كه اين كارو ميكرد.
ولي فكر ميكردم كه تحت ويندوز نميشه.
اگه بشه كه ديگه ...
محمود جان. منتظر جوابتم.
نميشه! من مطمئنم كه نميشه ولي اگه بشه خيلي خوبه. بگذريم من برم يه چيزي پيدا كنم كه اگه ميشه جلوشو بگيريم تا نرم افزار هامون رو سورس نكردن!نقل قول:
برای برنامه های تحت داس که مشکلی نیست با چند خط کد تو اعلان داس برنامه های exe,com به فایل اسمبلی تبدیل می شن.
احمد جان.
توي ويندوز هم به دست آوردن سورس اسمبلي خيلي راحته.
من برنامه تحت داسي رو ميگم كه به زبان مادر بر گردونده ميشد.
حامد جان.
خيلي نگران نباش.
معمولا يك سري برنامه كه بتونن اين كارو بكنن ، خودشون امكان رو بهتون ميدن كه اجازه عدم بازگشائي را ايجاد نمائيد.
بزارين ببينيم اين برنامه پيدا ميشه يا نه ؟؟
سلام
کرک هم کپی رایت رو نقض میکنه !نقل قول:
قضیه Decompile می تونه هم مفید و هم مضر باشه :
تا حالا شده یه پروژه بنویسید و بعد فایل پروژه حذف بشه و از بین بره ( به هر دلیلی ) و بخواید که قسمتی از برنامه رو تغییر بدید ؟ ، این جور مواقع می تونه مفید باشه ...
و مواقعی می تونه مضر باشه که شخصی برنامه شما دستکاری می کنه و ...
ولی در کل مفید هست ...
ابزارهای زیادی برای جلوگیری از کرک شدن و Decompile و Debug شدن سریع هست ! ، مثل ابزارهای Packer ( مثل UPXPacker ) که مطمئنا Unpack خواهند شد اما نه به سرعت کرک شدن یک برنامه بدون محافظ ...
در آخر می رسیم به این جمله معروف :
اگه میخواید برنامه شما کرک یا ... نشه ، اصلا برنامه ننویسید
OH !! ، ببخشید ، اشتباهی رخ داده ، درسته ، کدهای اسمبلی میده و فایلهای DFM ( سورس فرمها ) ...نقل قول:
ولي كدهارو به صورت اسمبلي بر ميگردونه نه به زبان پاسكال.
اگه راهي بلدي كه به زبان پاسكال كدهارو ميگيري و يا ورژن خاصي از اون برنامه هست لطف كن توضيحاتشو بده.
معذرت می خوام
توی این سایتها اطلاعات زیادی هست :نقل قول:
بگذريم من برم يه چيزي پيدا كنم كه اگه ميشه جلوشو بگيريم تا نرم افزار هامون رو سورس نكردن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: قوی ترین پکر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) :: گوگل و ...
بازم به خاطر اشتباهی که کردم معذرت میخوام ...
موفق باشید ...
Pe explorer را امتحان كنيد .