نقل قول:
ببخشيد 4تا مغازه البومشو ميزارن مجازه!
اين خواننده حتي اسمش هم تقليده ! تمام اهنگ هاي كه خونده از خوانند اي به نام سعيد شايسه ميباشد
پس نه من و نه همه از اين خواننده دزد حمايت نميكنن.
به قول معروف داره از اسم سعيد شايسته سو استفاده ميكنه
Printable View
نقل قول:
ببخشيد 4تا مغازه البومشو ميزارن مجازه!
اين خواننده حتي اسمش هم تقليده ! تمام اهنگ هاي كه خونده از خوانند اي به نام سعيد شايسه ميباشد
پس نه من و نه همه از اين خواننده دزد حمايت نميكنن.
به قول معروف داره از اسم سعيد شايسته سو استفاده ميكنه
---------------------------------نقل قول:
دوست عزیز سعید ملکی همون سعیداسایش هست اسایش اسم هنریش بوده تا معروف شه.من میدونم که بر اساس چه باندبازی هایی به این البوم مجوز داده شده بنابراین ارزششو نداره سر یه همچین البوم سبکی بحث کنیم:11:
چي چيزايي ميشنوم .. سعيد شايسته همون سعيد اسايشه :18: كي همچين چيزي رو گفته؟نقل قول:
سعيد شايسته خارج از ايرانه عزيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد اسايش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواجه امیری به نظر من از بقیه سرتره البته یگانه و چاوشی هم قبلا عالی بودن ولی حالا یه کم عالی هستن!
نقل قول:
ببخشيد .. اون نظرسنجي كه قبلا براي انتخاب البوم سال 87 پاپ بوده فقط البوم كيسوك كه راك بوده ! :40:سرچ هم چيزه خيلي خوبيه!:40:
اخه کی گفت سعیداسایش همون سعید شایسته هست...چرا حرف تو دهن ملت میذاری....من گفتم سعید اسایش اسم اصلیش سعیدملکی هست(همون که داخل کشورهست) اصلا کی در مورد سعیدشایسته صحبت کرد...نقل قول:
من با توجه به اشنایی که با خانواده ی سعید شایسته(همونی که خارج از کشورهست)دارم اسم اصلی این هنرمند رو میدونم ولی بنا به دلایلی نمیگم...
دوست عزیز تو اون نظرسنجی فقط حددود 10 تا البوم رسمی مجاز توش بود بقیه یا غیرمجاز بودند یا اصلا البوم رسمی نبودند.نقل قول:
متاسفانه بلهنقل قول:
مجوز داره....:41:
اينو ببين:
کد:http://www.avayenakisa.com/products/saeed.html
کمپانی ایران گام اعلام کرد :
سیروان و جواهر کلام
5 اردیبهشت 1388
آلبوم جدید سیروان با نام " ساعت 9 " و آلبوم جدید جواهرکلام با نام "بازی در نیار" سه شنبه این هفته به بازار می آید
فروش بالای یک میلیون نسخه از آلبوم یه شاخه نیلوفرجواب نظرسنجیه