-
عزیزان عرض کردم چنین برنامه ای برای موبایل سراغ دارید؟
-
سلام
به ها من دانلود کردم )دو بار( ولي مقع باز کردن فولدر به صورت نوشته نشان داده مي شود مکل از کجاست را هنمايي کنيد
-
سلام.من این برنامه رو برروی 2بازی امتحان کردم وکار کرد. درضمن فقط محدودیت زمانی روازبین میبره.
-
لطفا بگید چطور میشه از این نرم افزار استفاده کرد.
ممنونم
-
لابد یه جایی یک سیمبولی چیزی داره که برای اسکن است .بزن تا اسکن کنه هرچی تریالی باشه پیدا میکنه .
من از این استفاده نکردم . ولی برنامه terial4ever 4 in 1 trial removing خیلی به دادم رسید .
من رفتم یه جایی برنامه internet lock را نصب کردم که تریال 10 روزه بود . اما کی جن داشم و رجیسترش کردم .
کارش جالب بود همه بروزر ها را که به اینترنت میرفت قفل میکرد . تا پاسوردی که ادم خودش بهش میده را بهش ندی دیگه نمیشه اینو داینستال یا پاکش کرد . من برای امتحان خواستم ببینم وقتی سیستم رستور بکنیم چی میشه ا. این برنامه پاک میشه ؟ ایا سیستم به قبل از نصب این برنامه برمیگرده . که در این صورت باید فکری کرد که جلوی سیستم رستور را هم بگیره . خلاصه سیستم را به قبل از نصب این برنامه رستور کردم که دیذم پاک شده . دوباره که نصبش کردم دیگه نمیشد پاسوورد بهش داد میگفت پاس قبلی را بده . و پاس من را هم قبول نمیکرد . و به هیچ وجه نمیشد به اینترنت وصل شد . اینو هم نمیشد پاکش کرد . خلاصه سریع رفتم خانه و برنامه trial 4ever را رو یه فلوپی گذاشتم برگشتم اینجا . اینو نصب کردم . برای اولین بار هم بود باهاش کار میکردم . خلاصه 20 سیمبول داره برای اسکن . اخرش هم یک ابشن داره که همه تریال ها را اسکن میکنه و پیدا میکنه و پاک میکنه . که در نصب مجدد دیگه مشکل پیش نمیاد ولی زمان همانی است که در برنامه معین شده . 10 روز 30 روز اینا سرجاش هست . مگر اینکه پاتچ یا سریال برای این تریالت پیدا کنی .
خلاصه این تریال ریمور امروز ابروی مارو پیش دوست مان خرید . چون بعد از یکبار سیستم رستور کردن همه پونکت ها پاک شد و هیچ پونکتی نبود که من دوباره سیستم رستور کنم. پاک هم که نمیشدکردش میکفت پاس بده . . خلاصه به دادم رسید والا که باید سیستم را نو میکردم و دو روز انجا علاف میشدم .
registry trash Evaluation cleaner trial doctor trial reset
اینا همه تو یک برنامه است . 700 کیلو . من اینو همین الان اپ کردم . باید چیز خوبی باشه . ابروی مارو که خرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]