خوب حالا این به چه درد میخره :18::18:نقل قول:
که بگی smsهام خونده نشدن:31:
Printable View
خوب حالا این به چه درد میخره :18::18:نقل قول:
که بگی smsهام خونده نشدن:31:
آره دیگه...نقل قول:
نوشته شده توسط ehsannet9003
مثلاً حال نداری به یکی جواب بدی، اینکارو میکنی... (اینطوری بعداً یادت نمیره که جوابش رو بدی)
با نگه داشتن دكمه ي فاصله ميتوان phon را بالا آورد.
براي كپي كردن سريع يك متن آنرا select كرده و قلم را به سمت چپ و بالا بكشيد(بدون اينكه قلم را برداريد)
براي paste كردن قلم را بصورت نوشتن حرف ــــفــــ چسبان البته كمي مايل بطوري كه سمت راست بالا تر و سمت چپ پايين تر باشد روي صفحه بكشيد.(البته بدون نقطه :31:)
براي Cut كردن متن آنرا select كرده و عكس حركت قبلي را انجام دهيد يعني از سمت پايين و چپ به طور مايل حرف ــــفـــ چسبان را به سمت راست و بالا بكشيد.
موفق باشيد.
و البته اینم واسه اونایی که مثل من همیشه فینگلیش مینویسن اما بعضی وقتا میلشون میکشه فارسی تایپ کنند:
همزمان 2 کیبرد کنار هم...
اگه توجه کرده باشین وقتی کیبرد لمسی گوشیتون On-Screen Keyboard روی انگلیسی هست(Defult)
3تا گزینه پایین کیبرد عبارت هست از ABC و 123 و ABCکاراکتر.
اما اگه برید توی Menu >Setting >Device > Text input> On-Screen Keyboard و گزینه More رو بزنید
و بعد Setup و Layout رو به زبون فارسی تغییر بدین.
حالا وقتی میخواین متن و یا SMS تایپ کنین میتونین با کیبورد گوشی انگلیسی بنویسین و با کیبرد صفحه فارسی.
نکته اینجاست هم 2 تا کیبرد دم دست هست و هم 3 گزینه پایین به ABC و ابث و 123 تغییر شکل دادن و
هر 3 حالت رو در کنار هم میشه با همون کیبرد هر 3نوع حرف رو تایپ کنین...
این 2 مورد توی p1 من نتنستم اجرا کنم.نقل قول:
براي paste كردن قلم را بصورت نوشتن حرف ــــفــــ چسبان البته كمي مايل بطوري كه سمت راست بالا تر و سمت چپ پايين تر باشد روي صفحه بكشيد.(البته بدون نقطه )
براي Cut كردن متن آنرا select كرده و عكس حركت قبلي را انجام دهيد يعني از سمت پايين و چپ به طور مايل حرف ــــفـــ چسبان را به سمت راست و بالا بكشيد.
موفق باشيد
البته خیلی از مواردی که من و دوستان میگیم تو دفترچه به طور سطحی یا کامل گفته شده..
مثلا این جریان Copy و Paste رو تو حالت Handwriting داریم که خیلی ها از جمله من روز اولی که خریدیم گوشیرو اونو Off کردیم.
مثلا "خط افقی به سمت چپ = Space" و "خط افقی به راست = Backspace".. و خیلی تکنیکهای دیگه.
ولی هرچی باشه خطا داره و همیشه آدم نمیتونه از 2دستش استفاده کنه.
نميدونم شايد فقط براي p990 جواب بده.من كه خيلي از اين روش ها استفاده ميكنم.نقل قول:
موفق باشيد.
کسی روش سایلنت کردن در فلیپ باز رو بلد نیست البته با صفحه کلید
خودم رو کشتم ولی پیدا نکردم فکر کنم ندارهنقل قول:
کسی روش سایلنت کردن در فلیپ باز رو بلد نیست البته با صفحه کلید
فلیپ باز یعنی چی ؟