به هيچ وجه نميشه جواب قاطعي در اين رابطه داد...
هر كدوم از اين دو تايپ لذت خاص خودشون رو دارن.
به هيچ وجه نميشه جواب قاطعي در اين رابطه داد...
هر كدوم از اين دو تايپ لذت خاص خودشون رو دارن.
برای غول ها که ناچارن خود به خود دستی درمیاد.
پس مقایسه ما بین اونایی هست که هم میشه دستی باشه هم اتومات. ( مثل تیپ 5 و تیپ 6 و یا مثل مقایه مگان 2000 دستی و اتومات) که من در این حالت اتومات اون هم ترونیک رو انتخاب میکنم. به دلیل اینکه هم دستیه و هم اتومات.
ولی به نظر من دستی خالی از ترونیکم بیشتر حال میده( آخه با کلاج دنده عوض کردن یه حال دیگه ای داره - مخصوصا ماشین 405 باشه - اصل معکوس کشیه) البته این نظر بنده است یه وقت حمل بر نظر دیگران نشه...
به نظر من لذت کلاج گرفتن یک چیز دیگس
مخصوصا موقع سبقتها که آدم واسه اینکه ماشین از شتاب نیفته مجبوره سریع کلاجو بگیره و دنده رو عوض کنه و کلاج رو رها کنه
به شخصه هروقت این کارو هنجام میدم لذت خاصی بهم دست میده
دستي حالش بيشتر ...
حداقل سه تا پدال زيره پاته هيجانشم بيشتر...
سخت تر هم هست.
كاراي خال ال آلاده هم ميتوني انجام بدي.
دستی بهتر است
البته به پول تو چیب ربط دارد
به نظرم منطقی ترین جواب همینه...نقل قول:
خود من اتوماتیک رو انتخاب می کنم.
خب هر کس با توجه به تجربه هاش و سبک رانندگی و سلیقه خودش نظر میده .
مثلا من تا حالا با تیپترونیک رانندگی نکردم و یا اتوماتیک واسه همین چیزی نمیتونم بگم و به خاطر اینکه بیشتر توی جاده های بیرون شهر رانندگی میکردم تعویض دستی به خاطر کنترل بیشتری که روی اتقال قدرت داشتم برام جالبتر بوده .
ولی این خودش هم تحقیق جالبی هستش
هیچکس در مورد cvt چیزی نگفته و بیشتر با تیپترونیک موافقن من خودم هم زیاد از این نوع خوشم میاد به خاطر دو حالته بودن ولی خب کمی با جیب ما نمیخونه .
ها این من خودم خیلی دستی دوس میدارم!اتوماتیک خیلی ضایع هست:31:اصلا حال نمیده!!فک میکنم اتوماتیک واسه این ناشیاست:31:البته این نظر منه به کسی بر نخوره!وقتی داری میری یکی واست شاخ شد یه نیم کلاچ!وای چه فازی میده:31:
منظورت از نیم کلاچ چیه نکنه منظورت معکوس کشیدن هستش؟نقل قول:
وقتی داری میری یکی واست شاخ شد یه نیم کلاچ!وای چه فازی میده