-
دوست من با اجازه ي دوستان چند تا كاري كه ميگمو انجام بده
اول شما بايد دفترچه ي دي وي دي پليرت رو مطالعه كني و ببيني چه فرمتايي رو پشتيباني ميكنه
بعد چك كن ممكنه كه اين دي وي دي هايي كه خريدي دلبي 9 باشه كه دي وي دي پليرهاي ما نميتونه پخشش كنه. البته اين نوع dvd ها مدت كوتاهيه كه اومده و فيلماي آخر كيفيت با اين صدا و تصوير ضبط شده كه افسانه ي جومونگ عمرا اينجوري باشه ولي ممكنه
براي حل اين مشكل (اگه بود) شما با نرم افزار nero صداي dvdرو به دلبي 5 تبديل كن ( توي nero نوشته خودش چجوري و كجا بايد بري) بعد رايت كن دوباره حله. من اين مشكلو با فيلم گلادياتور داشتم كه 3 تا دي وي دي شده بود حجمش با اين نوع صدا كه شد 2 تا دي وي دي
شما ميتوني از نرم افزار ELECARD يا jet audio يا .... استفاده كني براي كانورت كه خيلي راحت كانورت ميكنه . ولي مطمئن نيستم چنين سريالي ارزشش رو داشته باشه
-
با سلام خدمت دوستان عزيز. با نرم افزار MKV to avi converter v1.2.35 فايلهاي فيلم رو تبديل به فرمت avi كنيد. براي نمايش زير نويس هم ميگم چكار كنيد. كنار هر فايل KMV دو تا فايل ديگه هستش با نام هاي *.idx و *.sub
اين دوتا فايل رو كنار فرمت تبديل شده خودتون بزاريد توي يه فولدر جدا . و هنگام رايت هم قسمت ها رو جدا جدا بزنيد كه هنگام پخش از دستگاه خانگي فايل مربوطه با فيلمش نمايش داده بشه. خودم همين كار رو كردم.
موفق باشيد.