[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مادربردت خيلي ضعيفه بهتره يه 90 تومني براي مادربرد كنار بزاري
نگفتي سي پي يوت چيه؟؟
همون intel بود سی پی یوم
راستی حالا لپ مطلب این شد که من یه کارت گرافیک geforce 9600 512mb بخرم و رو سیستم نصبش کنم
و در حالت high این بازی بدون هیچ مشکلی نشون بده
نه؟
اينتل كه نشد بگو اسمش چيه (صفحه قبل گفتم چجوري پيدا كني اسم سي پي يو رو
اگه 9600 بتوني بگيري خيلي خوب مي شه ولي مادربردت كمي ضعيفه!
کل اطلاعات cpu از tune up :
intel(r) pentium(r) 4 CPU 3.20Ghz
ببخشید من یه کارت گرافیک 8500 GT دارم که تو بعضی بازی ها مثل burnout paradise & sacred2 مشکل داره و پارادایس رو وسطای بازی قطع میکنه ولی سیکرد 2 رو اصلا باز نمی کنه می خواستم بگم یه کارت گرافیک که حدود 100 هزار تومان قیمت ما فی تفاوت بدم و عوض کنم ، لطفا یه مدل خوب رو پیشنهاد کنین ممنون می شم!!!!
از اول شك كرده بودم دوست عزيز سي پي يو شما خيلي ضعيفه بايد يه 60-70تومن بدي يه e5200 بگيري خيالت راحت شهنقل قول:
intel(r) pentium(r) 4 CPU 3.20Ghz
8500gt يك گرافيك ضعيف و در حد اجراي ويندوز ويستا است ولي من با يك گرافيك داغون پاراديس رو بازي كردم شما درايوت چيه؟؟نقل قول:
ببخشید من یه کارت گرافیک 8500 GT دارم که تو بعضی بازی ها مثل burnout paradise & sacred2 مشکل داره و پارادایس رو وسطای بازی قطع میکنه ولی سیکرد 2 رو اصلا باز نمی کنه می خواستم بگم یه کارت گرافیک که حدود 100 هزار تومان قیمت ما فی تفاوت بدم و عوض کنم ، لطفا یه مدل خوب رو پیشنهاد کنین ممنون می شم!!!!
در حد 100 تومن هم 4670 hd خوبه 8500 رو هم 40 بفروشي خوب فروختي !
بهترین کارت گرافیک agp بخوام بگیرم چه مدل چه مارکی هست ؟ مانیتور w2261v
قويترن بايد hd 3850 agp 8x باشه كه نمي ارزه بخري و بهتره به فكر ارتقا كلي باشي!نقل قول:
بهترین کارت گرافیک agp بخوام بگیرم چه مدل چه مارکی هست ؟ مانیتور w2261v
د بیانقل قول:
از اول شك كرده بودم دوست عزيز سي پي يو شما خيلي ضعيفه بايد يه 60-70تومن بدي يه e5200 بگيري خيالت راحت شه
گل بود به سبزه نیز آراسته شد!!
بازهم دبیا!!!
اصلا میگم یه کاری کنیم.منم کم بهت زحمت بدم.
برم تو بخش خرید سیستم بگم دوستان برام یه سیستم جدید توپ و عالی معرفی کنن جمعش کنم
فک کنم این بهتره
این سیستم هم به فامیلامون میفروشم(اگه خریدن:خخخ)