خیر دوست عزیز اهداء خون ارتباطی با کاهش وزن ندارد . خون خارج شده از بدن طی چند روز کاملا جبران می شودنقل قول:
Printable View
خیر دوست عزیز اهداء خون ارتباطی با کاهش وزن ندارد . خون خارج شده از بدن طی چند روز کاملا جبران می شودنقل قول:
من از روي تجربه ميگم كه نه نميشه و اتفاقا باعث افزايش وزن ميشه
وقتي خون رو ميگيرن ازت تا چند روز احساس علاقه به نوشيدني هاي شيرين و كيك و شكلات خامه اي و شيريني ها و ... به آدم دست ميده كه اين باعث پرخوري هاي مفرط و چاقي ميشه نه كاهش وزن
سلام دوستان
اطلاعات كامل ميخواستم در مورد اهداي خون
من شنيدم فقط با اريه اصل كارت ملي خون ميگيرن
و ايا اين درسته كه سازمان خون هر شهر فقط از افراد بومي اون شهر خون ميگيره و از غريبه ها نميگيره؟
سلام
بله اهدای خون فقط باید با ارائه کارت ملی و عبور از فیلترهای سلامت خون باشه.
این که بومی گزینی بشه خون اهدایی، درست نیست.
جدول شماره 1 - برخی شرايط عمومی اهدای خون
- سن بين 17 تا 65 سال
- حداقل وزن 50 کيلوگرم
- تعداد نبض بين 50 تا 100 ضربه در دقيقه
- فشار خون بين 90 تا 180 ميلی متر جيوه
- حداقل هموگلوبين خون 5/12 گرم در دسی ليتر
- حداقل فاصله بين دو اهدا 8 هفته کامل
- بيشترين تعداد اهدای خون براي آقايان 4 بار در سال وخانم ها 3 بار در سال
- درجه حرارت بدن نبايد بيشتر از 5/37 درجه سانتی گراد باشد.
- ناشتا نباشند.
- دچار ضعف يا خستگی مفرط نباشند.
جدول شماره 1 - برخی از موارد معافيت موقت عبارتند از:
- ابتلا به برخی از بيماری ها مانند : سرما خوردگی و آنفلوآنزا
- اعمال دندانپزشکی اخير
- مصرف برخی از داروها مانند : آنتی بيوتيکها، آسپرين، ايندرال، دريافت واکسن و ...
- حالات خاص مانند: بالا يا پائين بودن فشار خون، بارداری، شيردهی، سقط جنين و ...
- داشتن برخی رفتارهای پرخطر: مانند ارتباط جنسی حفاظت نشده، خالکوبی، طب سوزنی، سوراخ کردن گوش و ...
در اين حالت ها پس از گذشت زمان خاص يا برطرف شدن علت معاف شدن، فرد می تواند دوباره برای اهدای خون مراجعه نمايد. (با نظر پزشک معاينه کننده)
جدول شماره 2 - برخی از موارد معافيت دائم عبارتند از:
- ابتلا به بيماری های زمينه ای مانند: بيماريهای قلبی و عروقی، بيماريهای ريوی شديد مانند آسم، سکته مغزی، ديابت قندی وابسته به انسولين و ...
- سابقه ابتلا به بيماری های عفونی مانند هپاتيت B ، C و يا ايدز.
- تزريق مواد مخدر
اين افراد برای حفظ سلامت خود يا گيرنده خون، نبايد هرگز خون اهدا کنند. آنها می توانند با تشويق ساير افراد خانواده، دوستان و آشنايان به اهدای خون، در اين امر انسان دوستانه مشارکت کنند.
آیا اهدای خون خطری برای اهداکننده دارد ؟
کلیه داوطلبین پیش از اهدای خون مورد مشاوره و معاینه پزشکی قرار می گیرند و تنها از کسانی خون در یافت می شود که همه شرایط اهدای خون را داشته و اهدای خون هیچ ضرری برای آنها نداشته باشد. ممکنست پس از اهدای خون برخی از اهداکنندگان دچار اندکی بیحالی شوند که یا کمی استراحت و مصرف مایعات این حالت به سرعت برطرف خواهد شد. همچنین استفاده از وسایل و سوزن های استریل و یکبار مصرف و رعایت نکات ایمنی و بهداشتی باعث اطمینان از عدم امکان آلودگی و انتقال بیماریها ی عفونی به اهداکنندگان می گردد. حجم خون اهدایی به سرعت جبران شده و وضعیت سلولهای خونی نیز ظرف کمتر از یک ماه کاملا به وضعیت طبیعی خود بر خواهد گشت.
منبع: سازمان انتقال خون ایران
کسی که پرولاپس دریچه میترال داره میتونه خون اهدا کنه؟
ارتودنسی چی ؟؟نقل قول:
اعمال دندانپزشکی اخير
اگر همراه با نارسایی یا علایم شدید قلبی نباشه بلامانعه.نقل قول:
تا جایی که من میدونم ارتودنسی مانع نداره.نقل قول:
اصلا از كجا معلوم طرف راست بگه اومديم دروغ گفت اونوقت تكليف چيه؟نقل قول:
داشتن برخی رفتارهای پرخطر: مانند ارتباط جنسی حفاظت نشده، خالکوبی، طب سوزنی، سوراخ کردن گوش و ...
مثلا طرف ایدز داشت و به دروغ گفت من سالمم و خون اهدا کرد؟
منظورتون اینه؟
اگر اینجوری باشه خون از فرد گرفته میشه، ولی تمامی خون های اهدایی چه سالم چه مشکوک قبل از استفاده نهایی، آزمایش میشن.
طی فرایند های سریعی، بیماری های مهم مثل هپاتیت و ایدز و... از خون تشخیص داده میشن و اگه جواب مثبت بود و خون ناسالم بود منهدم میشه.
چه جالبنقل قول:
مثلا طرف ایدز داشت و به دروغ گفت من سالمم و خون اهدا کرد؟
منظورتون اینه؟
اگر اینجوری باشه خون از فرد گرفته میشه، ولی تمامی خون های اهدایی چه سالم چه مشکوک قبل از استفاده نهایی، آزمایش میشن.
طی فرایند های سریعی، بیماری های مهم مثل هپاتیت و ایدز و... از خون تشخیص داده میشن و اگه جواب مثبت بود و خون ناسالم بود منهدم میشه.
قبل از اهداي خون تست نميگيرن؟