خدا رحم کنه ! به به ببین ما چند ساعت نبودیم چی شده ؟!!! :31:
نقل قول:
asus ارزان قيمت نخريد چون ظرف 2سال خراب ميشه.
Asus ارزانقیمت 2 سال خراب میشه ؟! دایی من 4 سال پیش یه مادربرد Asus ( اسمش دقیق یادم نیست ) 60 تومنی خریده الان هم داره کار میکنه . حالا حتما 2 سال دیگه خراب میشه ؟! 1 سال و 11 ماه و 29 روز چی ؟!!!:27: کافی نیست ؟! این صحبت اصلا مدرک علمی نداره آقا ! :13:
نقل قول:
گرافيك رو به 9600gt xfx ارتقا بدهيد
با برند Xfx بخرن که پول بیشتری بپردازن ؟! چرا حتما XFX ؟!
نقل قول:
power هم 500w gereen
گرین تا حالا 500 وات هم زده ؟ دقیقا 500 وات ؟! یا 535 وات Real ؟ یا پاوری که شما میگی Real نیست یا ... ! :46:
جالبه قرار شده این بازی انحصاری کنسول رو برای Pc هم ریلیز کنند ؟!:39: خیلی هم خوب ! :31:
نقل قول:
resident evil 5 رو كه بازي كردم خيلي خوب جواب ميده
مطمئنید روی Pc این بازی رو انجام دادید ؟!! :41:
رزیدنت اویل 5 رو دانلود کردید ؟!!:19: با چه برنامه ای اجرا کردید ؟! میدونید حجمش چقدر هست ؟!!!:18: چند ساعت کشید ؟! :18:
نقل قول:
main: biostar زياد معروف نيست.
اولا که خیلی معروف و معتبر هست و دوما مگه هر چی اسمش به گوش ما نخورده معتبر نیست ؟! :5:
نقل قول:
جديدا پاساژ تهران با اين مادر بورد كار نميكنن
الان بایواستار تو تهران پر شده با ضمانت انفورماتیک !! پاساژهای تهران هم به فکر جیبشون هستن ؟!
نقل قول:
main : intel x38 براي بازي اگه سرچ كني فوق العاده است..
X38 رو که خدا بیامرزه !!!:37: با قیمتهای نجومی اومد با همون قیمتها هم رفت !! الان X58 هم داره قدیمی میشه با اومدن 5 چیپ جدید اینتل ، ولی مثل اینکه شما هنوز روی X38 اصرار دارید !! که با هزینه بسیار کم تر میشه مینهای قدرتمندتر و با کیفیت تری نسبت به مینهای X38 خرید .
نقل قول:
اگه گرافیک انویدیا رو روی مادربورد با چیپست amd بزاریم مشکلی پیش میاد؟
نخیر هیچ مشکلی پیش نمیاد .
نقل قول:
اگه یه x38 خوب بخرم که قیمتش حدود 300 تومان است فوقش 5 یا 6 فریم میره بالا.اما اگه این پول رو برای گرافیک و پاور خرج کنم می تونم این کارت رو sli کنم اون موقع به جای 6 فریم 36 فریم میره بالا یا شاید هم بیشتر!!البته من که با این بودجه نمی تونم x38 بخرم.
با تشکر
حق با شماست .
نقل قول:
mb : biostar p31-a7
cpu : intel e8400
ram : ocz gold 2*2 800
vga : connect3d 4850 extreme o.c
pwr : 485a green
این سیستم تایید میشه رمها Patriot 2 گیگ با قیمت 23 تومن خریده بشه و بجاش مادربرد Biostar P43 D2 A7 که هم پهنای باند برای گرافیک زیاد بشه و هم جا برای اورکلاک باز بشه و امکانات دیگه . رمها هم که قیمتشون خیلی کمه و براحتی میتونید بعدا اضافه کنید.
موفق باشید...