آقا فرزادو ایول
معرکست پسر
یه کار کاملا حرفه ای
بسی حال کردیم
فقط اگه باز رندر گرفتی سعی کن متریال باله ها رو جوری درست کنی که احساس بشه نازکن
موفق باشی
Printable View
آقا فرزادو ایول
معرکست پسر
یه کار کاملا حرفه ای
بسی حال کردیم
فقط اگه باز رندر گرفتی سعی کن متریال باله ها رو جوری درست کنی که احساس بشه نازکن
موفق باشی
lممنونم خيلي لطف داري ......................... :31:نقل قول:
ممنونم اكبــــــــــــــر جون لطف داري .... آره خودمم مي دونم ........ خوب به نظرم اين كار واسم جنبه آزمايشي برا كاراي آينده داشتنقل قول:
نقل قول:
ممنونم بهزادي لطف داري................. آره سيستمم خيلي پايينه به نظرم تا اينجاشم از سرش زياده :31:......
آره قصد همچنين كاري دارم اگه خدا بخواد ........................ :19::31:نقل قول:
ممنونم حميد جون :11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
انقادات خدايي بجاست مسلم جون ..............ممنونم از دقت خوبت :20:
به قول هادي بعله.......... داداش خودت كه داري از اول سال بيشتر مي تركوني...... خدايي با اين برو بچس خفن پي سي ما ديگه امنيت جاني نداريم ... هر لحظه يكي داره مي تركونه :31:نقل قول:
ممنونم .... اوكي يه كاريش مي كنم :11:نقل قول:
حــتما حتـــــما .... ممنونم از نظرت عزيز جون :11::11::11::11:نقل قول:
بابا ايول دمت زبراش كار
سول كيپر بود ديگه اگه اشتب نكنم
ببين فقط يه سوال من مشكلم ايه كه اين جوري كار كردن تعداد سگمنت مي ره بالا
اول مي خواستم با normal bump رو low segment درارمش ولي خوب در نمياد
optimizer اي چيزي سراغ داري ؟؟؟
راستي اون نظرمنو تو تاژيك نظرسنجي مسابقه بخون خيلي لازمت دارم انگ خودمي بادي پينتم كه كار مي كني بابا انگ خودمي
آره Soul keeper هست ...........................نقل قول:
اين با مكس ساخته شده ......... و از زيبراش واسه نرمال كار استفاده شده وووو اصلا زيبراش محض هم نيست آره خوندم ولي بعيد مي دونم راه بيفته
خیلی زیباست. واقعا کار قشنگیه.این کار رو تو cg گذاشتی؟
اگه نذاشتی حتما بذار.موفق باشی
آقا کارت حرف نداره
عالی
خیلی با دقت ساختی...
نقل قول:
ممنونم شهاب جون لطف داري.........................:11:
نقل قول:
cg كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....... نه هنو ......................... ممنونم رفيق ...............................:11::11:
کار خیلی تمیزی شدی فرزاد. ایول.
فقط تکسچر بدنش یه مقداری یکنواخته و انگار آبرنگه.
در کل عالی شده.
ای بابا من دیر رسیدم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی حرفه ای شده... فوق حرفه ای شده!... عزیزمی...
ممنون