نقل قول:
من هم یه بار این جمله رو از یه فوق لیسانس الکترونیک که در جاده شیراز کازرون با هم هم مسیر بودیم شنیدم.
می گفت چون ایران افتضاح تولید کرده امتیازش رو پس گرفتن.
Printable View
نقل قول:
من هم یه بار این جمله رو از یه فوق لیسانس الکترونیک که در جاده شیراز کازرون با هم هم مسیر بودیم شنیدم.
راستی موتور اسپیرو وسیلو چند هزاره؟؟؟
برادر ، گمونم سال 2002 دوو ِکره رفت زیر سایه جنرال موتورز ِامریکا ...نقل قول:
اونم به علت تحریم اقتصادی ایران امتیاز کلی دوو رو از بازارمون برداشت
من که اینجا براتون توضیح دادم که :41::نقل قول:
دوو سیلو هم 1500 سی سی حجم موتور(1495 سی سی)نقل قول:
حداكثرقدرت 75 اسب بخاردر5400 دوردردقیقه(تو خارج از کشور 16 سوپاپ با قدرت 90 اسب هم وجود داره ولی ایران :41:
اگه بتونی اسپرو تمیز گیر بیاری عالیه. شتاب، نرمی ، راحتی کلا حال میده واسه اسپرت شدن.
ترمزش هم ای بی اس هستش .
البته یه مدل لگانزا هم داره که من توی ایران ندیدم تا به حال.
سیلو رو هم من زیاد ازش خوشم نمیاد به دلیل 1-ترمز 2-اتاق شل و ول 3- جلوبندی ضعیف
1500 ، 1800 و 2000نقل قول:
راستی موتور اسپیرو وسیلو چند هزاره؟؟؟
سلام.
دوستان دوو اسپرو قطعاتش نسبت به سیلو گرونتره و همچنین کمی پرمصرف تره.
در عوض توانایی های حرکتیش بالاتره و ایمنیش هم میگن بهتره.
دوو اسپرو همه مدلی به درد نمیخوره.
پیشنهاد من اینه اگه میخوایید بخرید حتما mpfi باشه. و البته 94 ( 96 هم هست ولی کمه)
امیر سرعتش رو 185 شاید کاغذی باشه ولی 210-215 رو میره.
یه مشکل دیگه هم داره اینه که اگه صاحب قبلیش زیاد به موتورش فشار آورده باشه دیگه نمیشه زیاد روش حساب کرد.
نسبت به هیکلش خوبه . 405 و سمند و پارس و ... رو میگیرهنقل قول:
شتابش چطوره
سمند 7 میلیونی نسبت به اسپروی 7 تومنی نمیارزه. ولی سمند تمیز از اسپروی تمیز بهتره ( به دلیل قطعات و ...)نقل قول:
سمند کار کرده بهتره یا سیلو...
خب اینم جوابیه دوستانی که میگن دوو سیلو پایانامه هستش
حتما دوو ریسر یادتونه .مدلهای GTi این ماشین یادتونه اتاقش با چراغها و جلوپنجره صاف
اون همون اپل کاوالیر بودبعدا دوو چند تا فیس لیفت داد تا رسید به این طرح سیلو..
در مورد اینکه چرا تولیدش توی ایران قطع شد یادتون باشه یکی از با کیفیتترین تولیدات ایران بود.
دوستان 9وب اشاره کردن که دوو رو جنرال موتورز خرید و نشد تولید بشه دیگه.وگرنه خیلی هم علاقه داشتن این بازار خوب رو برای این ماشین حفظ کنن.
الان این ماشین توی روسیه تولید میشه و بیشتر قطعاتش رو میشه از آذربایجان یا ارمنستان به راحتی پیدا کرد.
سیلو از هر نظر بهتره
مخصوصا از نظر نرمی و راحتی تو رنج قیمتی خودش نظیر نداره ولی پیدا کردن قطعه واسش آدمو پیر میکنه
و واقعا تعمیرش هزینه بردار شذه
در مورد عمیرش و هزینه نگهداری موافقم
ولی به نظر من میشه قطعاتش رو راحت پیدا کرد.البته من توی شهرای بزرگ رو میدونم که خوب پیدا میشه.
در کل اگه اسپیرو و سیلو سالم رو باهم مقایسه کنیم صد در صد اسپیرو سرتره ولی سیلو یه امتیازی که داره اینه که نسبت به اسپیرو جوونتره تولیدش تو ایران از 75 شروع شد تا 83 . که همین امر باعث میشه راحت بشه سالمش رو گیر آورد ولی اگه بخوای اسپیروی تمیز پیدا کنی باید وقت زیادی بذاری.
موفق باشی