فقط Opera و Internet Explorer 8 بقیه رو بیخیال.......
فقط Opera و Internet Explorer 8 بقیه رو بیخیال.......
مثل اینکه safari 4 رو فراموش کردین
کد:http://www.iclarified.com/entry/comments.php?enid=3067&laid=33
سلام.نقل قول:
ممنون، دقیقا منم از یه نظر باهات موافقم! اونم فقط سافاری 4 که فراموش شده بود.
ولی آدرس بالایی که قرار دادین، مربوط به Render کدهای جاوااسکریپت توسط مرورگرهاست و زیاد روی لود صفحاتی که از جاوااسکریپت استفاده نمی کنن تاثیر بخصوصی نداره. اصلی ترین چیز در اینجا رندر کدهای html و css هست که تا حدودی یه خرده از فایرفاکس 3 بالا تر هست.
یه چیز دیگه هم جالب بود و اونم پیشرفت چشمگیر IE 8 هست نصبت به IE 7 ( سرعت JavaScript ) این ورژن از IE واقعا یه تحول ایجاد کرده در این مرورگر، و از این جهت می شه بهش امیدوار بود.
خوب ديگه بايد بهتون بگم تا اين اينترنت اكسپلورر تو هر سيستمي باشه يعني يه باگ . دوستمون دلايل فني خواستند . آخه تا حالا يادتون مياد مايكروسافت به فكر وقت كاربرها باشه . من كه يادم نمياد . ميتونيد هر جفتشونو تست كنيد ميبينيد كه فاير فاكس يه سر و گردن بالاتره
من كه دارم حال ميكنم با فاير
ضمنا" من مجله پي سي رو هر ماه ميخونم همچين چيزي توش نبوده و نگفته . شمارشو و يا ماله كدوم ماهه رو بگيد لطفا" تا دوباره چك كنم و يا لااقل عكس همون صفحه رو بذارم اينجا :46:
When Are You at Risk?
An independent study shows that, in 2006, IE users were vulnerable to online threats 78% of the time. Firefox users? Only 2%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان همه چی مفتکیه وایسید پولی که شد نه ویندوز میمونه نه ie قدر فایر رو میدونید
چون ie بیشتر کاربرد داره و خیلی از کاربران چون از اول ie روی سیتمشون نصب بوده و با همون عادت کردند وخیلیها شاید اصلا نمیدونند مرورگر دیگه ای هم هست واسه همین تمرکز هکرها روی ie بیشتر هست و باگهای بیشتری ازش کشف میشه وگرنه فایرفاکس چندان تحفه ای هم نیست و با کلکهایی مثل رکورد شکنی در دانلود نرم افزار خودشو بیشتر مطرح میکنه.
همین یعنی تحمیل.... تازه چند تا شرکت مرورگرساز هم به خاطر همین از ماکروسافت شکایت کردننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس که مال سایت فایرفوکس فارسی هست که :دی مغرضانه نیستن اینا ؟؟؟ :دی
و یک سوالی که واسه من پیش اومد اینه که این مال مقایسه کدوم ورژن هاست ؟؟؟
:دینقل قول:
و یک سوالی که واسه من پیش اومد اینه که این مال مقایسه کدوم ورژن هاست ؟؟؟
نوشته که :
اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است