من متوجه نمیشم!
چه طوری؟
Printable View
من متوجه نمیشم!
چه طوری؟
خیلی جالبه.........که با عقل جور در نمیاد
یکی از دوستان گفته بود که یکی از دوستاش همینو امتحان کرده پس اگه میشه یه لطفی بکنه و از دوستش دقیق همه چیزو بپرسه تا ما هم متوجه بشیم
من اینو پیدا کردم البته واسه گوشی جیددا نیست .
Change closed caller group (settings >security settings>user groups) to 00000 and your phone will sound the message tone when you are near a radar speed trap.
من این راهو توی 1200 رفتم یک گروه هم ساختم هالا روی صفحۀ اصلی یه علامت که نمیدونم چی هست و عد 2 است پیدا کنید پرتغال فروش رانقل قول:
این چیه؟نقل قول:
یکم توضیح بده!
من تو جای هدفون 1100 یه چوب کبریت فرو کردم یه علامت ماشین شبیه فولوکس غورباغه ای ها اومد وسط صفحه فکر کنم این مال کارکیت باشه.
من فک کنم ماله FM TRANSMITER باشه شایدم یه تکنولوژی فراتر از WIFI .:31::31::31::31:
یکی بیاد این تاپیک رو قفل کنه .دیگه نتیجه نمیده.
من یه روشی کشف کردم که 100 % تضمینی جواب میده !
فقط یه خورده باید سیبیل منو چرب کنید هر کی میخواد پ.خ بده و مبلغ 2000000 هم دستمزد میگیرم!
نه شوخی کردم حالا چون شما هستید رفاقتی میگم:
داداش هیچی فقط با سرعت مطمعنه برید و احتیاط کنید والا این قوانین به نفع خودمونه !
من دانشگاهم شهرستان بود و همیشه توی راه میدیدم که چه ماشینایی داغون شدن و هیچی ازشون نمونده حالا بعضی ها هم با خانواده و بچه هاشون اجساد کنار اتوبان میزاشتن خدا به بازماندگانشون صبر بده !
دوست من ميگه داييم جلو خودم تست كردش جواب دادش! منم نميدونستم همچين قابليتي داره اومدم ديدم اينجا مطرح شده
البته 1100 من علامت هندزفري ميادش نه ماشين!