بله قبول میکنیم.مگه غیر سونی اریکسون هم گوشی تو دنیا وجود داره اصلا؟:27:نقل قول:
Inov8 چرا انتخاب شده؟اون که کمرا فون هستش
نوکیا امسال 2تا اکسپرس میوزیک داد جفتشم انتخاب شده.مثل بعضیا نیست که 30 تو گوشی میوزیک بده فقط 2تاش انتخاب بشه!!!
Printable View
بله قبول میکنیم.مگه غیر سونی اریکسون هم گوشی تو دنیا وجود داره اصلا؟:27:نقل قول:
Inov8 چرا انتخاب شده؟اون که کمرا فون هستش
نوکیا امسال 2تا اکسپرس میوزیک داد جفتشم انتخاب شده.مثل بعضیا نیست که 30 تو گوشی میوزیک بده فقط 2تاش انتخاب بشه!!!
10. آيفون
این کجاش موسیقیاییه ؟
درست ولی حرکت بعدیش باید خاص تر باشه مثلا یه گوشی یه خاص که کل داستانش با گوشی های دیگه فرق کنه (همونطور که آیفون وقتی اومد این طور بود)نقل قول:
نقل قول:
بابا اینو دیگه همه قبول دارن که SE تو این یه مورد دیگه حرفی برا گفتن داره و همه ی برندا دارن تلاش می کنن تا گوشی ای که می زنن از لحاظ موزیک به سری واکمن برسه و اینو تو همه ی ریویو ها می تونین ببینین که وقتی می خوان بنویسن که موزیک پلیر گوشی خیلی توپه می نویسن (میشه قابلیت موسیقیایی این گوشی رو با سری واکمن سونی اریکسون مقایسه کرد)
حالا نمی دونم چقدر حرفای منو قبول داری البته من نخاستم بگم بقیه ی برندا جلوی se حرفی برا گفتن نداره
این رده بندی نا جوانمردانس چونinnov 8 باید خیلی بالا تر باشه!!!!!
به نظر من یک کم توی انتخاب رتبه ها پارتی بازی شده
---
من 5310 XpressMusic ام رو دوست دارم ، اون هم من رو دوست داره :دی
من قبول دارم سونی اریکسون داره خوب جلو میره.980 و 910 رو خودم خیلی دوست دارم.ولی واسه شماها که فقط با se کار کردید خوبه نه واسه ما نوکیایی ها
شما ببین این همه تم و بازی و نرم افزار ما رو گوشیمون داریم و حالا بخایم اسباب کشی کنیم از نوکیا به سونی اریکسون و اونوقت ما کلی از امکانات خوب نوکیا رو از دست میدیم
توهین نشه ها ولی همه چی که صدا و دوربین نمیشه. یه ایراد خیلی افتضاحی که se داره اینه که برای هدفون هاش از popport هنوز داره استفاده میکنه.من نمیدونم چرا نمیخاد از دجک 3/5 استفاده کنه
یه چیزه دیگه هم که هست اینه که از مارکهای تجاریش خوب استفاده میکنه.مثلا همین w200 که هیچی نداره رو اگه مارک سری w رو از روش بردارن و بزنن نوکیا فروشش اینقدر زیاد نمیشه!
الان دیگه مرز بین سری w و k از بین رفته و فقط دارن از اسمهاش استفاده میکنن
بعدشم میزان فروش جهانی تعیین کننده هست.حالا من بگم بقیه جلو se کم میارن یا جلو نوکیا توفیقی نداره.میزان درصد سهم بازار گویای همه چی هست
خوب دیگه این برمیگرده به کاربردی که گوشی برای افراد داره.درصد بالایی از گوشی دارها اصلا اهل برنامه ریختن نیستن و سادگی رو میپسندن.
ولی در مورد جک 3.5 و fast port و موارد اینچنینی من هم قبول دارم.بد گیر داده.حالا داره یه حرکاتی انجام میده.
خداییش سونی اریکسون در موزیک عالی میباشد.به خصوص در هدفون که دیگه حرف ندارهه......
دیگه از حق نگذریم , هنوز اولین گوشی سری واکمن یعنی w800 رو هم که ببینیم , گوشی کردن موسیقی باهاش لذتی داره که در خیلی از گوشیهای موزیک فون امروزی بقیه برندها وجود نداره.