من این گوشی رو ندارم. ولی آنتن دهی گوشی های الجی خوبه و مشکلی نداره.
Printable View
من این گوشی رو ندارم. ولی آنتن دهی گوشی های الجی خوبه و مشکلی نداره.
با سلام به بچه های گل پی سی
من این گوشی رو به احتمال زیاد واسه تولد مامانم می خوام بخرم از بچه هایی که این گوشی رو دارن می خوام سوال کنم راضین ازش؟تاچ بودنش در چه حدیه؟حساسیتش در چه حدیه؟آنتن دهیش؟
ممنونم میشم که کمکم کنید.
به نظر من اگه توی همه ی منو ها تاچ اگه کار نکنه و اگه فقط واسه شماره گرفتن باشه که به درد نمی خوره اگه هم تاچ کامل باشه می توانیم تنها رقیب جدی اون رو g700 در نظر بگیریم هر چند که جی 700 بهتره
سلام بیسته بیسته
ظاهر فانتزی و قشنگی داره حافظه تا بالای 4 گیگ رو ساپورت میکنه
جاوا رو هر چی باشه اجرا میکنه ولی نه به صورت افقی
بهترین قسمتش صفحه کلیدشه که حتی با سرعت تایپ با کامپیوتر رقابت میکنه و میتونی بلافاصله هر جا که باشی دفتر خاطرات جیبیت رو درهر شرایطی به روز کنی مثل من که تو مسیر با اتوبوس میام شروع به نوشتن می کنم
خلاصه خوبه
صفحه كليدش فارسيه؟؟نقل قول:
سلام بیسته بیسته
ظاهر فانتزی و قشنگی داره حافظه تا بالای 4 گیگ رو ساپورت میکنه
جاوا رو هر چی باشه اجرا میکنه ولی نه به صورت افقی
بهترین قسمتش صفحه کلیدشه که حتی با سرعت تایپ با کامپیوتر رقابت میکنه و میتونی بلافاصله هر جا که باشی دفتر خاطرات جیبیت رو درهر شرایطی به روز کنی مثل من که تو مسیر با اتوبوس میام شروع به نوشتن می کنم
خلاصه خوبه
سلام
منم اینگوشی و گرفتم البته کلی گشتم که رنگ مشکی و قرمز یا ابی پیدا کنم که نشد ناچارا سفید گرفتم به نظر من گوشی خوبیه تو یه سایت براش تم پیدا کردم ولی نمیدونم چطور روش نصب میشه ؟
دوستاني كه در مورد آنتن دهي ميپرسند، بدونند كه
ال-جي از نظر آنتن دهي هيچ رقيبي نداره (حتي نوكيا).......
دليل حرفم را هم در تاپيك هاي ديگه گفتم و اكثر بچه هايي كه در اينجا فعاليت ميكنند، ميدونند.....
سلام تو قسمت memo این گوشی که همون note تو گوشی های دیگه اس وقتی تایپ میکنی تا 80 کاراکتر بیشتر تایپ نمیکنه:41: شما چطور دفتر خاطره درست کردین و به روز میکنین ؟نقل قول:
سلام
من می خواهم این گوشی رو بخرم، می خواهم مطمئن بشم روی گوشی هر برنامه ای یا بازی که به خواهی نصب می شه یا نه؟ در مورد تم چطور؟
با سلام
می خواستم بدونم میشه هر چی برنامه ،بازی،تم روی این گوشی ریخت؟