-
دوستان اشتباه نکنید این ماشین رو با خودرو های لوکس مرسدس یا لکسس مقایسه نکنید، این ماشین 32 هزار قیمتشه فقط و امکانات یه ماشین خیلی گرونتر از خودش رو داره یعنی اندازه ارزونترین کلاس مرسدس و یا لکسس، البته یه مدل کوپه هم این ماشین داره که از مدل سدانش به نظرم خیلی بهتره حداقل از نظر قیافه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
نقل قول:
60 تومن اشتباه نمیکنی
یکی از دوستان گفته بود حدود 55 تومن من گفتم که 100 در صد بالای 60 تومن قیمت داره
در یک کلام به نظر من نسبت به امکاناتش قیمت بی نظیری داره
-
با سلام یکی از اقوام در دبی جنیس خریده است
کلا فول اپشن تمام قسط ماهی 900 هزار تومان جمعا 45 میلیون تومان با سود 3% میشه 45 میلیون تومان
-
من قیمت رو از مدل پایش ضربدر 110 عوارض و گمرک و مالیات گفتم!
خود مدیر پروژش شاخ بازی در اوورده !
در ثانی تو این قیمت (که البته فولش هست)
سی کلاس بنز و کرایسلر سی 300 با موتور 5.7 لیتری و کلی ماشین نسبتا شاخ دیگه هست
-
مدل 6 سیلندر :
65 تا 73
مدل 8 سیلندر:
75 تا 82
تخمین زده شده....
-
بعید میدونم به 8 سیلندره اجازه پلاک بدن گرچه به لکسس و تویوتا دادن تو ایران و به خیلی ماشین ها ندادن.
-
رییس راهنمایی رانندگی گفته ماشین ها تا 12 سیلندر پلاک میشوند (منبع دنیای خودرو)
پفقط مبحث الودگی صوتی و هوا رو باید پوشش بدند که الان همه خودروهای خارجی یورو 3 و 4 دارند!
الان بنز و بی ام و هم ماشین 8سیلندر تو ایران دارند
-
به نظر من این ماشین اگه از طرف شرکت ایرانی وارد بشه قیمتش مثه ماشین های حال و حاضر
ثابت میشه اما اگر شخصی وارد بشه مثه سانتافه میشه روز اول 60 تومان بعد از 50 شروع شد تا الان به 52 رسیده
من خودم 3 تا ماشین وارد کردم و واقعا آدم میسوزه قیمت ها رو تو ایران با کشور های دیگه مقایسه می کنه
در ضمن لکسوس هم از کلاس تویتا است و از هم جدا نیستند
به نظرم از لحاظ قیافه می ارزه به این مدل ماشین ولی نمیشه ندیده مقایسه کرد
از نظر قیمت هم اگر با این سود تو امارات 45 تومان در اومده تو ایران به 80 تومن یا بیشتر هم میرسه
و اگر فروش پیدا کنه ممکنه یه کم بنگاه ها و کسانی که وارد میکنند حریص بازی در بیارند
ولی از سیستم کنترل سرعتی که روی این ماشین نسبت به ماشین های دیگه هیوندای
قرار گرفته میشه نام برد که خیلی تاثیر داره
-
در کل باید به هیوندای آفرین گفت.
-
اگه قراره 80 تومن باشه من ترجیح میدم یه es 350 بخرم که جلو پنجره اش آرم لکسس داشته باشه.