-
اولین اسکرین شاتی که میزارم مربوط به چگونگی یه جستجو در منو و قابلیت های اونه
من اومدم به جای اینکه این آیکونارو همینطوری به صورت یه لیست کنار هم بزارم تو یه نوار (شبیه تاچ ویز)اونارو چیدم که مثل تاچ فلو با حرکت دست رو این نوار اونا بالا پایین میشن و انتخوابشون میکنیم
اینطوری علاوه بر اینکه یه رابط کاربری یه جالب براش داریم یه شباهتی هم به منوی مولتیمدیای SE و منویPSP داریم اینطوری یه حفظ اسالت هم داریم که هر کی باهاش کار میکنه میدونه با یه SE داره کار می کنه با اینکه اصلا احساس تکراری بودن بهش دست نمی ده
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته موندم بیام خیلی ساده اونارو کنار هم بزارم که بالا و پایین بشن یا این فاصله که تو عکس پایین هست رو بزارمکه آیکون بالایی سلکت بشه اگه هم نخوایمش بیفته پایین و رد شه مثل دونه های تسبیح
عکس:
-
برا ساختنش یه نوار لازم داریم که به حالت کشویی تو هر کجا که خواستیمش از گوشه ی تصویر بیاد بیرون و چنتا آیکن که هر کدوم به یه صفحه وصلن روش به صورت عمودی حرکت کنن حالا کسی کد هایی که به نظرش به درد این کار میخورن رو اگه لطف کنه تو همین فرم برام بزاره تا من تو نرم افزار امتحان کنم
ممنون
-
دوست عزیز اگر تو قسمت اچ تی ام الش کاری داشتی به خودم پیغام خصوصی بده
-
بچه ها قسمت موزیک پلیرشو طراحی کردم
این نحوهی جسته جو تو آلبوماست یعنی از اون دور میاد به وسط رو به بالا که میرسه کاملا ساف می شه بعد زیر نوار start که اون بالا هست محو میشه:
عکس:
این حالت هم بعد از انتخواب آلبوم ایجاد میشه یعنی کاور آلبوم مثل یه در باز میشه و زیرش( تو اون صفحه سیاهه)اسم ترک های آلبومو مینویسه اون دکمه های کنترل موزیم هم بهصورت کشویی از زیر صفحه بالا میان
حالا مشکلی که اینجا دارم(همونطور که از عکس پیداست)اینه که نمی تونم آهنگارو به پلیر بشناسونم و فقط کاور آلبومو نشون میده
عکس:
به سرم زده از خود SE کمک بخوام به نظرتون جوابمو میدن؟