نقل قول:
بله از اون حرفا ! خیر و ... ! من کی گفتم 4870 از 4830کراسفایر قویتره که تو میای اینجوری نظر میدی ؟!!
نقل قول:
کراسفایر کردن 4830 اصلا پیشنهاد نمیشه
خب این نظرت کاملا اشتباهه!
اگه یکم اطلاعاتت رو بروز کنی می بفهمی که 4870 دیگه با وجود این ها>>>-4850x2-4830cf-gtx260 core 216 -9600GT SLIو...زیاد ارزش خرید نداره!
نقل قول:
هر سال یه گرافیک جدید میاد و خب بجای کراسفایر کردن یه کارت کاملا متوسط ، کارت جدید رو جایگزینش میکنیم ! نه اینکه پول رو خرج دو تا 4830 بکنیم ! نظر من این هست که یه کارت قوی بهتر از دو تا کارت متوسطه !
خب این خیلی جای بحث داره!
چیزی که از نظر تو کارت قوی محسوب میشه دیگه باید فراموشش کرد!
قیمت فعلی و آینده (تقریبا!)این دو پروفایل به ترتیب 170(155) 340(300)
4870 یه گیگ البته مورد نظر هست!
خب طبیعیه که 4830 کاملا ارزش خرید بیشتر داره برای یه کراس یک سال و نیمه تا 4870 و ...مصرف 4870 و 4830 با هم باشه که دیگه ناجور میشه!
ببین گفته الان فقط پولش به 4830 میرسه!خب آینده نزدیک یعنی بعد از عید!(مطمئنی اون موقع سری 5000 میاد!؟)یکی دیگه میخره و کراس می کنه!ولی اگه بخواد بیشتر فاصله بندازه که ارزش نداره!
نقل قول:
ایشون کی گفتن که در آینده نزدیک میخوان بگیرن ؟! در ضمن اگه در آینده نزدیک بخوان بگیرن چرا 4870 یا 4850 نگیرن ؟! که باهاش کراسفایر کنند ؟! اون بشدت هم ایراد داره
اگه فکر می کنی در آینده نزدیکی که من گفتم قیمت اینها انقدر کاهش پیدا می کنه در اشتباه هستی!
نقل قول:
نتیجه : به نظر من الان 4830 بخرن ، چند وقت دیگه که بودجه زیاد شد ، دیگه اصلا 4830 نمیخواد بخرن !! یا کارت خیلی بهتر مثل 4870x2 بخرن و کراسفایر کنن ، یا بذارن سال دیگه سری 5000 ، اصلا نیازی به کراسفایر نیست ( و امکانش هم شاید نباشه !) ! کارتهای اون زمان قطعا خیلی بهتر از دو تا 4830 هستن ! پس برای چی باید دو تا اسلات از گرافیکمون رو با 4830 پر کنیم ؟!
کراس 4870x2-4830 رو مطمئنی!!؟؟
سال دیگه اومدن سری 5000 رو چی و قیمتهاشو و البته امکانش رو که خودت گفتی و نیست!
بله!بهتر هستند ولی مطمئن باش برای یک سال و کمی بیشتر حتما 4830 cf جوابگو خواهد بود!
نقل قول:
به نظر میاد ، منظورم رو درست متوجه نشدی . در کل تو نوشته های من هم اشتباه زیاد هست و لازم به خشونت در برخورد نیست !!خیلی خونسرد هم میشه جواب داد !
من و خشونت!؟من و خونسردی!؟
باقی بحث رو هم موکول کردم به مسنجر که تاپیک منحرف نشه!
قربانت
...
نقل قول:
در مورد اين دو كارت هم سوالات زير را پاسخ بديد ممنون ميشم (توضيح بديد بهتره)
بالاخره كدام تكنولوژي nvidia يا ATI؟
براي ارتقا در آينده كدام يك قوي تر است SLI يا crossfire.؟
كدام يك بهتر overclock ميشوند nvidia يا ATI؟
نظر شخصی:
انویدیا
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
Temperature
Idle Load
60 70
...
...
به نظر من کراس 4850 می تونه بهتر باشه اگه اشتباه نکنم!درکل اختلافها خیلی کمه!
و البته فیزیک!و...
...
شما که خودت وارد هستی چرا میگی کدام بهتر اور میشن!؟یرا انتخاب زیاد رو اورشون تمرکز نکن!اوری که تاثیر داشته باشه و راحت هم باشه هیچ تفاوتی ندارن!آگه هم بخوای زیاد از حد اور کنی اول اینکه هیچ تاثیر محسوسی نداره برات جز کاهش عمر مفید و دما بعد اینکه چقدر اورکلاک بلد باشی!برند هم با خنک کننده بسیار موثر هست اینو قبلا هم گفتم!
...
9800GTX تا این حد پایدار بوده:
4850 رو هم که قبلا گذاشتم.
...
خب!؟
پ.ن:تشکر هم چیز خوبیه!