والا این برنامه نمیتونست بره توی اون درایو ( یعنی موقع چک کردن میگفت بد سکتور داده و تمیتونست بخونتش )نقل قول:
خیر Libra عزیز . اگر دقت کرده باشی تمام برنامه های ریکاوری برای برگردوندن اطلاعات میگن که داخل همون درایوی که ریکاور میشه بر نگردونید و یه درایو دیگه رو انتخاب کنید . اما این نرم افزار همونطور که گفتم مثل برنامه های ریکاوری عمل نمی کنه . به طور کل جدول فرمت بندی همون درایو رو بر می گردونه . ( راستی تستش کردی ؟ )
اصلا طرز کارش سخته این برنامه ، چطوری میشه ازش استفاده کرد ؟ یه کم آموزش لطفا
من با HDD Reg نمیدونم چی چی اومدم و بد سکتور رو پیدا کردم ، و اون برنامه رفعش کرد ، اما هوز دسترسی ندارم و وقتی کلیک میکنم میگه باید فرمتش کنی ، حتی خواستم فرمتش کنم ، میگه نمیشهنقل قول:
با چه استدلالی میگی که بد سکتور گرفته ؟
مسلما نباید دسترسی داشته باشی ، وقتی جدول فرمت بندی درایوت نیست ، داس یا ویندوز به هیچ چیز نمیتونه دسترسی پیدا کنه . پس اول باید برش گردونی .
.
ارور میده ،حتی فرمت هم نمیتونه بکنه . البته الان دیگه سیستم هنگ نمیکنهنقل قول:
با پارتیشن مجیک تست کن
با Hdd Regneator (( همون که اسمش همینه دیگه :دی )) یه دونه بد سکتور از نوع B پیدا کرد ، منم که کار باهاشو بلد نبودم ، Ctrl + Break زدم ، گیر کرد ، بعد ریست کردم ، هارد رو نشناخت اصلا ، خلاصه آخر سر با Acronis رفتم بالا ، هارد رو شناخت (( اما نه اون درایو رو ))
بعد هم اومدم توی ویندوز و با پارتیشن مجیک خواستم درایو رو Ntfs کنم ، ارور داد و گفت نمیشه ، اما خب دیگه هنگ نمیکنه
برنامه ای هست که بشه فرمت درست و حسابی داد به درایو ؟