دوست عزیزنقل قول:
استوریج ها بیشتر مناسب کار شبکه هستند و برای دیتابیس های کوچک در حد آفیس های مختصر اداری استفاده میشن ، به نظر من این خیلی برای کار شما مناسب نیست ، اللخصوص که منم از ته دل درکت میکنم:10:(از لحاظ قیمتش:46:)
یک هارد اکسترنال با پورت Esata مثل یک هارد عادی ساتا میمونه ، Esata مختفف External Sata هستش و سرعت اون با ساتا معمولی فرقی نداره ولی قیمتش حدود 140 تا 150 تومانه.
شما اگه یک هارد ببندید کارتون راه میتوفته اما اگه بخواهید مدام ازش استفاده کنید اون با تعداد رایت بالا بهتره که رید ببندید.
من تا حالا چند جا رید رو توضیح دادم ، اما مختصر اگر بخوام بگم رید های 0 ، 1 و 5 بکار شما میاد.
رید 0 سرعت بسیار بالایی داره ، امنیت اطلاعاتش پائینه و حداقل به 2 تا هارد نیاز داره
رید 1 سرعت با هارد تنها تفاوتی نداره اما امنیت اطلاعاتش خیلی بالاست و حداقل هم به 2 تا هارد نیاز داره
رید 5 هم سرعتش بالاست (نه در حد 0 ) هم امنیتش ، اگر حتی یکی از هاردها از کار بیتوفته خللی در کار بوجود نمیاد. حداقل به 3 تا هارد احتیاج داره و مادربورد شما هم باید ازش پشتیبانی کنه (مدل مادربوردتون چیه؟)
میزان حجم نهایی در تکنولوژی های رید بالا متفاوته.
مثلا اگر 2 تا هارد 1 ترابایت (مجموعا 2 ترابایت ) رو رید 0 یا 1 ببندید در آخر 1 ترابایت فضا خواهید داشت ، یعنی هرچقدر حجم اولیه ی شما باشه نتیجه ی نهایی در رید 0 و 1 یک دومه اونه.
در رید 5 شرایط متفاوته و فقط یک سوم حجم از بین میره ، یعنی اگر 3 تا هارد 500 رو رید ببندید در نهاید 1 ترابایت فضا در حالت رید 5 دارید.
با این شرایط اگر مادر بوردتون از رید 5 پشتیبانی کنه بهتره که از این رید استفاده کنید .
3 تا هارد 500 حداکثر میشه 180 تا 200 هزار تومان که این نسبت به سرعت خیلی به صرفه تر از یک هارد با پورت اترنته:46:
موفق باشید:11: