مثل اينكه اس اي ميخواد خصوصيات سري w رو با خصوصيات سري c باهم قاطي كنه. اين گوشي هم اولين گوشي هست كه با اين سياست ساخته شده. بايد منتظر بود ببينيم چه جورياست........ :46::46::46::46:نقل قول:
Printable View
مثل اينكه اس اي ميخواد خصوصيات سري w رو با خصوصيات سري c باهم قاطي كنه. اين گوشي هم اولين گوشي هست كه با اين سياست ساخته شده. بايد منتظر بود ببينيم چه جورياست........ :46::46::46::46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر خیلی زیبا تر و جذاب تر از W902 میاد
دکمه های مخصوص پخش موسیقی خیلی بهتر طراحی شدن و بالاخره میشه جک 3.5 میلیمتری رو هم توی سری واکمن دید که به نظر من نبودنش یه نقص بزرگ بود ..
متاسفانه باز هم کیفیت فیلم برداری رو به سطح VGA نرسونده .. البته شاید از QVGA بهتر باشه ولی ..
کلیدهای کیبرد هم خیلی خوب طراحی شدن و به قول بچه ها انگشت فرندلی و راحته !
مموری هم زیر درپوش باطری گذاشته شده که موقع زمین خوردن شاید به راحتی بیرون نپره ..
لنز دوربین هم که طبق روال سریW درپوش نداره بی انصاف .. البته وقتی درپوش باطری رو برمیداری تمیز کردنش راحته ..
تلوزیون هم که داره .. البته نه مثل گوشی های چینی آنالوگ ! دیجیتاله که اپراتورهای ما پشتیبانی نمیکنن و عملاً به درد نمیخوره ..
نرم افزار واکمن 4 و صدا و باس شفاف تر و قوی تر ..البته اینجوری که توسایت سونی اریکسون نوشته ..
این Media Go To هم که هنوز نمیدونیم چیه و به چه درد میخوره!!!
حسگر شتاب سنج داخلی هم داره که میشه باهاش بازی های حرکتی رو که خیلی هم جذاب و باحالن تو سونی اریکسون تجربه کرد !!
سیستم عاملش هم که جاواست ..این یه نقصه ؟ فکر نمیکنم ..شاید یه سلیقه است ! من که کار کردن با جاوا رو راحت تر وسریعتر میدونم ..
دکمه های نیم دایره ای .. شاید میشد بهتر طراحی بشه .. ..
و خلاصه پایه تاشو برای اینکه گوشی رو روی میز بزاری و تلوزیون که نداریم .. شو نیگاه کنی !!! این هم از اون کارها بودها!!
LCD هم که لمسی نیست !! هر کی لمسی میخواد باید صبر کنه !!
من که داشتم میرفتم W902 بخرم .. حالا فکر میکنم شاید بهتر باشه یه چند ماهی واسه این صبر کنم .. !!
شما نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه WiFi هم داره ! مثلاً میتونی تو فرودگاه رو صفحه نمایش 2.6 اینچی اینترنت کار کنی! آخه اینترنت کار کردن با صفحه کوچیکتر از 17 اینچ ، جگر خون کنی نیست ؟ پس عملاً این هم به درد نمیخوره ..
راستی .. برای پخش موسیقی Scence Me هم داره .. که مثلاً بنا به حس و حالتون براتون موسیقی پخش و پلا کنه .. کسی تا حالا از این اسفاده کرده روی گوشی های موجود ؟
Shake Control هم داره که مثلاً با تکون دادن گوشی بپره موزیک بعدی .. میگن قلق داره .. اولش هم حال میده .. بعدش ترجیح میدی از همون دکمه ها استفاده کنی !
اسپیکر هاش استریو با کیفیت خوبه .. میگن ..
دیگه چی داره ؟ چیزی که به درد بخوره ؟؟؟ .. مموری 8 گیگ .. باطری معمولی ..
من شنیدم تلویزیون داره.
خوب آره که داره !نقل قول:
میخوای بشینی باهاش یوزارسیف نیگاه کنی ؟!
شرمنده که نمیشه !
میشه نمونه عکس با این گوشی بندازید و در اینجا به نمایش بزارید که ببینیم ارزش داره 8 مگاپیکسلش یا نه!
لنزش همونی هست که روی c905 هست.
اين Idou چه كرده كه تاپيكه اين گوشي 2 صفحه بيشتر نظر نداره....:31: داره حروم ميشه...: دي
ريويو GSMArena
شاد باشيد:40:کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w995-review-329.php
واقعا خجالت داره گوشی به این نازی فقط 2 صفحه تو تاپیک داره ؟
درسته که Idou حسابی کولاک کرده ولی تو بعضی امکانات مثل صدا واقعا از این کم میاره. یه نگاه به اندازه اسپیکرها بندازید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه که این گوشی با دو تا اسپیکر صداش کمتر از C902 ه . البته به گفته ی GSMARENA
Speakerphone test Overall score
Sony Ericsson C905 Average
Sony Ericsson W995 Average
Sony Ericsson W902 Good
Sony Ericsson C902 Very Good
Samsung i8510 INNOV8 Excellent
من که اصلا به نوشته های این سایت اعتماد ندارم .