Kakajoker جان شما به روشی که تو پست 6 گفتم پیش برو، نرو جرات نمیکنه نگاه چپ به فایلت بندازه!:27::31:
Printable View
Kakajoker جان شما به روشی که تو پست 6 گفتم پیش برو، نرو جرات نمیکنه نگاه چپ به فایلت بندازه!:27::31:
نه! این روش هم در صحنه هایی که نیاز یه کیفیت بالا داره ، ایراد خودش رو نشون میده و اون کفیتی که میخواهیم رو نداره. بهترین روش استفاده از رندر با فرمت Dv Video Encoder Type 1, Type2 هست. بعد از رندر همین فیلم رو با نرو رایت کنید و اجازه تبدیل فرمت رو هم به آن بدهید. نتیجه باور کردنی نیست.نقل قول:
پ.ن: البته من با یولید مدیا استودیو 8 کار میکنم و از ویدئو استودیو و امکانات آن خبری ندارم.
چرا میشه اما زمانش به مراتب کمتره
دقت کن که اون Encoding فرمت ویدئو رو به حالت استاندارد در میاره اما اگه Turn off... رو هم بزنی و Encode دکنه معمولا مشکلی پیش نمیاد
سلام
من وقی خواستم یولید رو آپدیت کنم خطا میده از دو نسخه امتحان کردم یکی میگه url نیست و یکی هم خطای retry میده.
چیکار کنم؟
ممنون
پيشنهاد ميكنم با pal mpeg2 اكسپورت بگيري و بعد با " نرو ويژن " رايت كني :10:
پيشنهاد ميكنم اول يوليد رو uninstsll كني و دوباره بصورت pal نصبش كني و بقيش رو هم دوستان گفتند
سلام
به نظر من بهتره اول یه خروجی با کیفیت و حجم کم از یولید بگیریم ،
که دقیقا نمی دونم کدوم فرمت اش این کار را برای من میکنه؟؟؟
بعد با نرو روی سی دی یا دی وی دی رایت کنیم.
ممنون میشم هم سوالمو جواب بدین و هم نظرتون بگید.
سلام
من يك VCD با زمان حدود 65 دقيقه با اديوس كار كردم و خروجي AVI بالايي ازش گرفتم و با نرو مي خوام بدون انكود كردن رايتش كنم
سوالم اينه كه با چه مشخصه هاي بايد به MPG كانورت كنم كه بتونم توي يك سي دي جاش بدم
با تشكر
سلام دوست عزیزنقل قول:
به پی سی خوش آمدین
سوالتون رو باید در تاپیک جداگانه مطرح کنید
با تشکر
سلام من کارمیکس ورایت همیشهmpeg1زدم هیچ وقت تونروخطانداده