مرسی بابت راهنماییتون فقط میشه بگید phase power design اون مادر بورد msi dka790gx به چه شکله.
چون asus m3a79-t deluxe 8+2 هستش که میگن برای اور کلاک عالیه.
Printable View
مرسی بابت راهنماییتون فقط میشه بگید phase power design اون مادر بورد msi dka790gx به چه شکله.
چون asus m3a79-t deluxe 8+2 هستش که میگن برای اور کلاک عالیه.
بابا این اور ها دانش درست و حسابی میخواد
بیخود خرج مادربرد های ای ام دی نکنید ارزش نداره ! ببین کی بهتون گفتم الان اینی که شما دارید می خرید با با 80 تومنی هیچ فرقی در حالت عادی یا در حالت اورکلا برای شما نداره!
شما از واتر کولینگ ..استفاده میکنید برای اور که میخواید از این ها استفاده کنید!؟
نه واتر کولینگ نیست ولی الان که دارم با 3Ghz کار میکنم دما از 52 بالاتر نمیره فکر میکنم با یه بورد خوب راحت تا 3.5Ghz بتونم برم بالا.و فکر کنم شما با AMD کار نکردید که انقدر ازش بد مینویسید. خود من قبلا intel داشتم ازشم خیلی راضی بودم ولی الان واقعا amd رو به intel ترجیح میدم چون نسبت به قیمتش کاراییش بهتره الان phenom 9950 دارم که نسبت به cpu قبلیم(intel q6600)خیلی بهتره و من با بنچمارکها کاری ندارم تفاوتی رو که این سیستمم نسبت به قبلی داره رو عرض کردم
من با ای ام دی کار نکردم! هه!
من تو عمرم سیستم اینتل برای خودم به جزء 6 سال پیش تا لان نداشتم هرچی برای خودم بستم ای ام دی بوده!
الا هم 9550 ای ام دی داره!! قابل توجه!
اون مادربرد خوبی که شما میگید یه مادربرد 100 تومنی که میتونی بیشتر از اون هم اور کنی ! اثر مادربرد در اور های سنگین زیاد میشه نه این اور های پیشه پا افتاده! من خودم مادربرد abit an78gs دارم که 120 تومن خریدم ! 4000 با فرکانس 2.1 رو تا 3.3 اور کردم!!!!!!!!!!! هیچ مشکلی هم از سمت مادربرد نبود!
حالا م شما اصرار دارین پولتو بریزی تو سطل آشقالی بریز مشکلی نیست!
حالا چرا ناراحت میشی بیا این گل واسه تو :11:نمیخواستم که شاکیت کنم
و اینکه الان توی سایت abit بودم این مادربوردیکه گفتید اصلا 9950 رو ساپورت نمیکنه چون 140 واتی هستش
اینم لینکشهکد:http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/nv_gforce8200_an78gs.htm