اين نرم افزار با وجود حذف گريد لاين هاي سل ها انها را مياورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
اين نرم افزار با وجود حذف گريد لاين هاي سل ها انها را مياورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با Microsoft Office Picture Manager میتونی ویرایشش کنی, برسی کن ببین همون ویرایشی رو که میخوای اعمال میکنه یا نه :11:نقل قول:
[quote=Ship Storm;3460709]با Microsoft Office Picture Manager میتونی ویرایشش کنی, برسی کن ببین همون ویرایشی رو که میخوای اعمال میکنه یا نه اگر ممكن است بيشتر توضيح دهيد
خوب شما مشکل عکست چیه اینکه اطرافش حاشیه های زاید داره؟ درست متوجه شدم؟
كيفيت 1200*1600 ميخواهم چطوري عكس بگيرمنقل قول:
خطوط استاندارد اكسل رو كه خودم نكشيدم با بردر نميخوام تو عكس بيفته باfill خط ها رو سفيد كردم تو صفحه نمايش نشون نميده ولي با نرم افزارAll Office Converter Platinum كه كانورت به عكس ميكنم باز خطوط سل ها در عكس منظور ميشهنقل قول:
اها شما میخوای خطوط رو پاک کنینقل قول:
اگه منظورتون همینه Microsoft Office Picture Manager توانایی این کار رو نداره البته یچ نرم افزاری نداره باید دستی و توسط فتوشاپ انجام بدی اگه مبدل ها خوب عمل نمیکنن تو این زمینه:11:
دوست عزیز از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن
اگه کارت راه نیافتاد از یه مبدل PDF استفاده کن بعد راحت می تونی به عکس تبدیلش کنی با فتوشاپ یا هر ابزار دیگه ای
از ماكرسافت اكسل سرويس save as pdf and xps را دانلود كردم پرينتر ميخادنقل قول:
يعني چه
Convert_XLS_2_PDF_For_Excel_v3.50 هم مك آفي به كيجن او اجازه نميده
راه حل چيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرینتر مجازی برا ساخت pdfنقل قول:
نرم افزار باید خودکار اینو اضافه می کرد تعجب می کنم