>>وقتی کار دست کار بلد باشد<<
ایکس من:ولورین یک بازی اکشن سوم شخص است که سازندگانش آن را گاد آو وار و نینجا گایدن مقایسه می کنند. خوشبختانه این سازندگان از آن هایی نیستند که حرف بی حساب بزنند چون تیم سازنده شرکت خوب ریون (raven) و مهم تر از آن تهیه کننده اثر اکتیویژن است.
تیم سازنده بیش از یکسال است که بر روی بازی کار میکنند و بد نیست بدانید که معمولا بازیهای ساخته شده و سفارشی بر اساس یک کمیک (اسپایدرمن) در کمتر از یکسال ساخته می شوند.
مدیر پروژه بازی در شرکت ریون "ون وندارک" خودش از طرفداران سری ایکس من است و ولورین از کارکترهای محبوبش است. او می گوید: من از بازی قبلی ایکس من متنفر بودم. شما چطور می توانستید قبول کنید در نقش ولورین بازی میکنید ولی از انجام حتی یکی از اعمال او عاجز باشید.
>>هیو جک من واقعی<<
طبق آنچه که در دموها و عکس های بازی دیدیم اکشن بازی سریع،نفسگیر و دارای کومبو های فراوان است،تقریبا چیزی شبیه به حرکات و مبارزات هایابوسا در نینجا گایدن 2 البته از نوع هیو جک منی اش. شما در مبارزات معمولا باید انبوهی از دشمنان را نابود کنید. پرتاب کردن دشمنان به اطراف و چند ضرب های گروهی از کارهایی است که ولورین در بازی به راحتی انجام میدهد. د. حرکت جالب که بشتر به چشم می آمد،پرش بر روی دشمنان و پرتاب کردن حریف بر روی اجسام تیز در محیط بود که اکشن بازی را دو چندان میکرد. سرعت بازی نیز از نمونه های مشابه چیزی کم نداشت و بطور کلی اکشن ها سریع،خوش دست و نرم به نظر می رسیدند.
طبق گفته سازندگان علاوه بر دمو های CG خوش ساخت،بازی پر است از صحنه های از پیش طراحی شده که در اثر حرکات و انتخاب بازی کننده ممکن است در بازی پیش بیایند.مثلا با توجه به انتخاب شما ممکن است یک نبرد حساس با یک دموی زیبا و سراسر اکشن تمام شود یا خیلی عادی و بدون نمایش هیچ دمویی پایان پذیرد.در مورد دمو های CG بازی باید گفت که سازنده آنها همان تیمی است که فیلم های توم ریدر: اندر ورلد و هیلو وارز را ساخته است.
>>به خوبی فیلم<<
طبق معمول بازی های این سبک و با توجه به کمیک ایکس من،باید منتظر غولاخر های بزرگ و از جنس ربات و جانورهای جهش یافته باشیم. کلید زنی سریع هم در مواقع حساس و برای نابود کردن غولاخرها در بازی وجود دارد. شواهد به گونه ای استکه ظاهرا یک ابر قهرمان کمیک،با آبرو در یک بازی ظاهر خواهد شد. امیدواریم که سازنده و تهیه کننده به وعده هایشان عمل کنند و بتوانیم همانقدر که از دیدن هیو جک من لذت میبریم از بازی کردن با آن هم کیف کنیم.
منبع: Dbazi