این پاور 535 گرین اکتیو ه یا نه؟
ایشالا اینو گرفتم نتیجه صدا و مصرفشو توی همین تاپیک میزارم.در ضمن غریب مجید جان نه قریب (ادبیاتو با چند پاس کردی؟)نقل قول:
Printable View
این پاور 535 گرین اکتیو ه یا نه؟
ایشالا اینو گرفتم نتیجه صدا و مصرفشو توی همین تاپیک میزارم.در ضمن غریب مجید جان نه قریب (ادبیاتو با چند پاس کردی؟)نقل قول:
سلام
پاور 500 سیلور گیرم نیومد بجاش یک 485 گرین خریدم .این پاورهای گرین که تقریبا تازه اومده (ورژن 2.3)و آخرش بجای صفر 5 داره چند تا مزیت مهم داره :
1-آمپر بیشتر . 485 وات 34 آمپره اما 480 وات 33 آمپر.535 هم 38 آمپره اما 530 , 34 آمپر
2-فن 120 میلیمتری در مقابل فن 80 میلیمتری .همونطوریکه میدونید این مساله سبب کاهش صدای فن میشه.
3 -از همه مهتر راندمان یالاتر این مدلهاست .این مساله در نهایت موجب مصرف بهینه تر و کاهش هزینه برق میشه بطوریکه در طی عمر مفید پاور هزینه های برق به اندازه قیمت یک یا دو پاور کاهش پیدا میکنه.
این نکته رو هم اضافه کنم که قیمت این نوع پاورها حدود 3-4 تومن گرونتر از مدلهای مشابهشه.( 485 نسبت به 480 و 535 نسبت به 530 وات)
اما در مورد رم هم عرض کنم با توجه به پیشنهاد سایت سازنده مادر بردم رم a data خریدم(2*1 باس 800 CL 5).رم قبلیم 2 گیگ تیم بود که ویستا نمره5.1 بهش داده بود اما الان ویستا به این رمها نمره 5.2 داده که البته باید مساله دوال شدنشو هم در نظر گرفت.
پاورو خریدم 51 تومن و رمها رو خریدم 28 تومن.
راستی من سیستم قبلیمو میخام به یکی از آشناها بفروشم.چقدر میرزه و قیمت منصفانش چقدره؟
مشخصاتش :
cpu : athlon 2200
ram : 512 ddr
m.b : asus A7n
h.d.d : 80 maxtor
cd rom : asus
cd w.r : sony
vga : geforce 440
modem
f.d.d
سلام به همه دوستان و اساتید این انجمن .
نمیدونم تا چه اندازه از ورود هاردجدید سیگیت مطلع هستین البته چند هفته ای میشه به بازار ایران عرضه شده .این هارد سری 12 بارکوداست (بارکودا 7200.12 ) .قیمتش همون حول و حوش 60 تومنه اما سرعت جابجایی اطلاعات توی این سری حدود 20-30 درصد از سریهای قبل بیشتره.
بنابراین میشه به کاربرانی که تصمیم دارن سیستم ببندن این هاردو پیشنهاد داد.نتیجه تست این هاردو توی این لینک گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاور 480 گرین هم اکنیو هستش! قیمتش خیلی پایین تر از این حرفاست!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\نقل قول:
سلام
صلواتی ردش کن بره:31:
با سلام
برو خدا رو شکر کن که گیرت نیومده چون این مدل یه پاور تقلبی با یه گارانتی معتبر هست که تقریبا همین 2 ماه پیش کلی بحث به وجود آور و خودم به شخصه این تقلب کاری رو دیدم که پاور با وات کمتر رو با لیبل تبدیل به پاور با وات بالا میکنن پس خوشا به حالتوننقل قول:
پاور 500 سیلور گیرم نیومد بجاش یک 485 گرین خریدم .این پاورهای گرین که تقریبا تازه اومده (ورژن 2.3)
در ضمن شما اگر جنسی رو پیدا نمیکنید چرا از طریق خرید اینترنتی اقدام نمیکنید در این صورت انگار در بازار تهران هستید .
در مورد صدای فن هم در حالت مختلف میتونید از جدول زیر استفاده کنید البتهدر تستی که بر روی پاورهای 850 تا 900 وات شده نتیجه جالبی به دست اومد که دو پاور که از یک فن استفاده میکردن اما دارای صدای متفاوت بودن ، بنده نقل قول میکنم :
همانطور که در تصویر فوق ملاحظه می فرمایید، نوع پوشش یا حفاظ به کاربرده شده برای فن این دو مدل پاور، متفاوت می باشد که دلیل اصلی افزایش صدای پاور کولر مستر در مقایسه با ای سی بل (برخلاف پیش بینی اولیه) شده است. البته بنده با کمک جناب آقای مهندس شیرخان (همکار بنده در R&D) یک مطلب در این باره در شماره اسفند ماه ماهنامه رایانه خبر قرار داده ایم که خواندن آن را به دوستان توصیه می کنم و به جهت حفظ حقوق این نشریه محترم گزیده ای از آن را برایتان قرار می دهم:
یعنی میگی تا این حد عهد بوقیه . 100 تومن ردش کنم خوبه؟نقل قول:
آقا ممنون از توضیحاتی که ارائه دادین . تصاویری که توی پستتون قرار دادین قابل دیدن نیستن حتی با ف .ی .ل ت .ر شکن هم نتونستم ببینمشون .آدرس سورس تصویر سانسور شده .نقل قول: