ضمن تایید صحبت بهادر عزیز ، فکر نمی کنم نیازی به هک باشه چون کیفیت صدای ضبط شده نیز بسیار خوبه ! تست کردم خودم.
به جرات می تونم بگم عیب چندانی نمیشه به این گوشی گرفت.
Printable View
ضمن تایید صحبت بهادر عزیز ، فکر نمی کنم نیازی به هک باشه چون کیفیت صدای ضبط شده نیز بسیار خوبه ! تست کردم خودم.
به جرات می تونم بگم عیب چندانی نمیشه به این گوشی گرفت.
مرسی از اطلاع رسانی شما دوستان
خیلی خوبه که گوشی های شما مشکل باتری نداره میشله لطف کنید بگید گوشیتون 8 گیگ هست یا 16 گیگ؟
والا گوشی من نیست، گوشی یکی از دوستان بود ، 8 گیگ بود ضمن اینکه باتریشم 1000 میلی آمپر بود.
مال من هم 8Gb هست خیلی دنباله 16Gbبودم هر جا بگی فرستادم مالزی.دبی حتی یکی از دوستای بابام داشت می رفت کره به اونم پول دادم برایم بیاره ولی این چی بگم رفتن 3تا آوردن 8Gb همراه یک مموری 8Gb می گن بیا این 16Gb برای همین منم 8GB دارم ولی باتریش 1200 میلی آمپر هست
چه خوب !
ما از اینجا واسه این بنده خدا گرفتیم باتری 1000 میلی آمپر بود !
باتریش به نسبت امکاناتش جوابگو هست ، حتی روزی که من دوربینش و خود گوشی رو همه جوره تست می کردم فقط دو خط و نهایتا فکر کنم 3 خط کم کرد.عکس ، فیلم ، بلوتوث و آهنگ با آخرین ولوم و تست تمامی قسمت ها ی گوشی.
سلام
اگه ميشه لطف كنيد فلشش رو با n95 و n82 مقايسه كنيد و يه عكس هم بزاريد تاببينيم چقدر با اين دو تا گوشي تو شب فرق داره! البته يه جا خونده بودم كه فلشش از n96 بهتره! اگه اين طوري باشه مسلما از n95 هم بهتر خواهد بود.
راستي لرزش گير هم داره؟ لرزشش گيرش مثل دوربين هاي سوني اريكسون يعني k800 هست؟ يكي از خوبي هاي دوربين گوشي هاي سوني اريكسون اينه كه هر چقدر وشي رو تكون بدي و لرزش دست داشته باشي باز هم عكسي كاملا صاف و شفاف و بدون هيچ تار شدگي خواهد داشت! امتحان كنيد ببينيد حتي با حداكثر لرزش حتي هنگام فوكوس كردن باز هم عكس تار مي شه يا نه! ممنون ميشم
خيلي عاليه.نقل قول:
من که اين گوشيو ندارم . (ولي دوست دارم داشته باشم!:31:)
اين که شما گفتيد فقط توي ضبط صداست يا توي فيلمبرداري هم همينطوره؟
:40:ميشه يه فيلم که توي يه مراسم يا جشن پر سرو صدا يا بالاخره يه چيزي که بشه کيفيت صداشو درک کرد، گرفته شده باشه بذاريد؟
:40: در مورد کيفيت عکس و فيلم توي شب هم يه کم توضيح بديد ممنون ميشم.
:11:
سلام ...نقل قول:
اگه ميشه لطف كنيد فلشش رو با n95 و n82 مقايسه كنيد و يه عكس هم بزاريد تاببينيم چقدر با اين دو تا گوشي تو شب فرق داره!
به نسبت N82 فلش ضعیفتر و در مقایسه با N95 در یک سطح و حتی شاید کمی بهتر باشه.
تویه تنظیمات گزینه AntiShake هست.نقل قول:
راستي لرزش گير هم داره؟
تویه چندتا عکس گرچه لرزش کم ولی عکس تقریبا تار شده بود ... به هر حال در این زمینه نظر قطعی ندارم.نقل قول:
امتحان كنيد ببينيد حتي با حداكثر لرزش حتي هنگام فوكوس كردن باز هم عكس تار مي شه يا نه!
سلام ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه يه فيلم که توي يه مراسم يا جشن پر سرو صدا يا بالاخره يه چيزي که بشه کيفيت صداشو درک کرد، گرفته شده باشه بذاريد؟
می تونم بگم کیفیت ضبط صداش در هر حال خیلی خوبه .
من تحقيق کردم دوستان اين گوشی مشکلش اينه که ميکرفنش زيادی قويه و(فقط موقع فيلمبردا ری)
به خش خش ميافتاد ولی در بقيه موارد top!!!