[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به خدا از این ساده تر نمیتونم بگم تازه فایل Logخودم رو هم گذاشتم دیگه چه کار کنم؟
خیلی خلاصه : وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم شماره گیری که میکنم مودم روشن میشه یه ذره جیغ و ویغ میکنه بعد یه دفعه قطع میشه.
دوست عزیز من این آدرس رو بلدم حتی درایور مودم خودم رو هم دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری نصبش کنم؟
با تشکر
ببین میلاد جان
من اون زمان که با suse کار می کردم برای وصل شدن به بعضی از ISP ها با kinternet مشکل داشتم ولی با wvdial هیچ مشکلی نداشتم
جدیدا هم شنیدم که wvdial با بعضی از ISP ها مشکل داره
شما یه کار کن
ISP یا کارت اینترنت خودتو عوض کن و کارت یه شرکت دیگه رو بگیر و بعد هم با kinternet و هم با wvdial امتحانش کن ببین چی میشه
در مورد پست های قبلی:
شما گفتی من نمی تونم درایور مودمم رو نصب کنم و در جای دیگر هم گفتی سیستم چیپست مودم رو شناخته و قیژ قیژ می کنه
و بعد در اینجام می گی خیلی ساده توضیح دادم
من که نمی فهمم شما چی کار کردی
بلاخره درایور مودم رو نصب کردی یا نه؟
دوست عزیز شما تاپیک ها رو با دقت نخوندی
داخل یکی از تاپیک ها یکی از دوستان منو راهنمایی کرد به قسمتی تا ببینم که مودمم در اونجا شناسایی شده یا نه خوب من هم رفتم و دیدم که اسم مودم رو نوشته ولی بعدش گفتم شاید اون درایوری که خود لینوکس برای مودم گذاشته ناقص یا قدیمی باشه و مودم خوب کار نکنه برای همین درایور به روز مودم رو از اینترنت دانلود کردم تا نصبش کنم اما بلد نبودم و از شما خواهش کردم که به من یاد بدین تمام
در ضمن من کارتهای دیگر رو هم امتحان کرد ولی باز هم همین مشکل بود حتی از طریق کامپیوتر به موبایل زنگ زدم اما باز هم...
راستی میدونستین که من یه ماه دور همین قضیه ساده هستم ارزش داره !!!
اگه نتونستم اینو حل کنم لینوکس رو ول میکنم و میرم دور سیستم عامل جدید شرکت مایکرو سافت یعنی Vista بعدش هم یه تاپیک میزنم و سرگذشت خودم و لینوکس رو مینویسم تا درس عبرت بشه برای کسانی مثل من.
با تشکر.
تو پست شماره ۱۰ راهنمایی نصب هست ( انگلیسی) خداییش واضح شما مقداری حوصله بخرج بدین و راهنمارو بخوننقل قول:
نوشته شده توسط milad02
()()()()()()()()()()()()()()()()
پیش نیاز ( یا مثل آشپزها مواد لازم ) :
۱- داشتن حساب root
۲-داشتن ترمینال یا کنسول برای اجرای اسکریپت
۳-داشتن مودم با چیپ اینتل
۴- نصب سورس کرنل برای اجرا درایور ( داخل CD توزیع لینوکس شما هست )
شروع نصب
۱-با کاربر root یا / یا super user و یا SU وارد سیستم بشید لاگین کنید
۲- یک کنسول یا ترمینال باز کنید
۳- فایل درایور مورد نظر از حالت فشردگی خارج کنید ("tar -zxvf <archivename>.tgz") یا یک کار دیگه هم میتونید انجام بدبد با یک از برنامه های archive manager یاarK اینکارو انجام بدید
۴- با دستور CD فایلی رو که شما اونو از حالت فشرده خارج کردید وارد بشید مثال زیر
linux:~ # cd /home/majrix/filename
۵- بعد از وارد شدن دستورات زیر بزنید
۶- تایپ کنید make clean
۷- تایپ کنید make 536
۸ -تایپ کنید make install
۹ - آخیش تموم شد حالا مودم شود برای کار آماده ست بعدش سیستم ریبوت کنید
۱۰ - مراحل شناسایی و پیکربندی رو از طریق YaST انجام بدید
خاطرنشان بکنم که هیچ گونه اجباری برای استفاده از لینوکس نیست شما میتونید همچنان از ویندوز استفاده کنید از هر کجایی شهرتون هم میتونید تهیه کنید شما آزادید و حق انتخاب داریدنقل قول:
نوشته شده توسط milad02
مسئله بعدی این نکته هست که همه عزیزان که به هر پست تاپیک و مطلبی جواب میدن تو هر سایت و انجمنی دوست دارن که اطلاعات و تجربیات خودشون با دیگر به اشتراک بذارن و قابل ستایش و تقدیر حال شما دلخور نباش که جواب بعضی سوالات دیر داده یا جواب داده نمیشه همه آدمها که جواب همه سوالها رو بلد نیستن شما برای اولین جواب اون سوال رو بدست بیار ( دیگه نمیتونم واضح تر بگم )
در مورد سرگذشت خودتون با لینوکس گفتید و درس عبرت خوشحال میشم در این مورد چیزی یاد بگیرم و با چه پیش زمینه ذهنی به لینوکس روی آوردید خود من با اینکه شغل آزاد دارم دوست داشتم و یاد گرفتم و زمانی احساس پشیمونی کردم که چرا توی اون چند وقت با ویندوز کار میکردم
بازهم تاکید میکنم اگر به مشکلی برخورد کردید آماده کمک کردن هستیم
با سلام
من براي تنظيمات كارت شبكه در اوبونتو نسخه 10/5 و همينطور فدورا نسخه 0/1 به مشكلي بر نخوردم.و اينترنتم به صورت شبكه رديف است.اما در SUSE 9/2 نتونستم تنظيمات رو درست كنم.مشكل من در وارد كردن آي پي هاي DNS Server است كه نمي دونم كجا بايد وارد كنم.كسي از دوستان اطلاعاتي داره ؟
از طرفي هم چگونه مي توان آيكون مربوط به اتصال شبكه مانند ويندوز - كه به صورت دو عدد مانيتور است - رو در لينوكس مشاهد كرد ؟ يعني آيا بايد تيكي در تنظيمات زده شود يا با نصب برنامه اي قابل انجام شدن است ؟
شما موقع نصب زوزه تنظیمات و پیکربندی بدرستی انجام ندادید
آخه چه لزومی که شما بصورت دستی IP وارد کنید اگر از ------ استفاده میکنید یک بحث دیگه هست
با توجه به نوع سخت افزاری که با اون به اینترنت متصل میشد از طریق اون اقدام کنید
YaST / network devices / dsl _ Wi-Fi _ modem _ network card _ isdn
برنامه های که برای متصل شدن به اینترنت زیاده
K internet
KPPP
Qinternet
wvdial