200% همین سیستم و می گیرم ولی می خوام بدونم سیستمی هست که 2 یا 3 سال واسم کار کنه؟
Printable View
200% همین سیستم و می گیرم ولی می خوام بدونم سیستمی هست که 2 یا 3 سال واسم کار کنه؟
بستگی داره تو دو سه سال بعد چه بازی ای با چه جزئیاتی بخوای بازی کنی !
راستی اورلاک چیه ?
من فقط gta , nfs ,ya actiona dige
اورکلاک یعنی استفاده از نهایت قدرت یه قطعه !نقل قول:
الان که 100 درصد gtaiv و nfs undercover :2: و ... رو جواب میده ! باید دید بعدا بازیا چه به روزشون میاد !
نهایت قدرت ؟! یا بیشتر از نهایت قدرت ؟! کامل تر توضیح میدی ؟! ؟!نقل قول:
اورکلاک یعنی استفاده از نهایت قدرت یه قطعه !
تکنولوژِی بازیها هر روز پیشرفت میکنه و نمیشه گفت سیستم تا چند وقت دیگه بازی اجرا میکنه ... این به بازیها بستگی داره .. شاید تا اون موقع با سی پی یو 8 هسته ای بهینه بشن ؟!نقل قول:
می خوام بدونم سیستمی هست که 2 یا 3 سال واسم کار کنه؟
تا جایی که جا داره ! دستیابی به کارایی بیشتر قطعه !نقل قول:
نهایت قدرت ؟! یا بیشتر از نهایت قدرت ؟! کامل تر توضیح میدی ؟! ؟!
حالا مثلا تخصصی دارید می کنیدش ! این دوستمون یه سوال کلی پرسید و منم خیلی کلی گفتم !
من احتمالا تا 2شنبه برم ارتقا بدم راستی بازی gta iv رو از کجا می تونم گیر بیارم شنیدم که این بازیو از جاهای که cd می فروشن جمع کردن
من فقط بازی از بازی های مثل مکس پین 007 جدیده و این جور سبکا خوشم میاد ولی برای ماشین هم NFS undercover و تنها بازی که می تونه جای همه نوع بازی رو بگیره پیش من به شخصه GTA هست
دادن آدرس خلافه قوانینه دوست عزیز ! ولی تو مغازه ها بگردید پیدا میشه (! )نقل قول:
من احتمالا تا 2شنبه برم ارتقا بدم راستی بازی gta iv رو از کجا می تونم گیر بیارم شنیدم که این بازیو از جاهای که cd می فروشن جمع کردن
من فقط بازی از بازی های مثل مکس پین 007 جدیده و این جور سبکا خوشم میاد ولی برای ماشین هم nfs undercover و تنها بازی که می تونه جای همه نوع بازی رو بگیره پیش من به شخصه gta هست
آقا من این کارت گرافیکی که گفتینو نمی تونم بگیرم شرمنده قیمت 210 هزار تمنه ولی کارتی که من گفتم 105 هزار تومنهنقل قول:
بنظرت این خوبه ATI radeon msi 4830 -512 قیمتش هم 105 تومنه
دوست عزیز از قیمتش مطمئنی!!!؟؟4670 هست یا 4830!!!؟؟؟