عالیه!! واقعا دستت درد نکنه! (ایول مرام و معرفت!)
پیر شی الهی! : دی
Printable View
عالیه!! واقعا دستت درد نکنه! (ایول مرام و معرفت!)
پیر شی الهی! : دی
سلام.
خواهش مي كنم وظيفه بود.
يه نيم ساعت ديگه وقت كردم و ادامه دادم ببينيد براتون خوبه يا نه.
مي خواشتم ببينم شما مي تونيد خودتون تكسچر و رندرش رو انجام بديد يا نه؟ اصلا مي خواهيد كه رندرش به صورت طبيعي باشه يا ماكت؟ من مدل رو مثل ماكت ساختم نه طبيعي و ريل.کد:http://-------------/files/gycfbt7ceryu8rm508sb.jpg
موفق باشيد.
عالی شده دستت درد نکنه!
اگه منظورت متریال است..اره طبیعی می خوام.
واقعا ممنونم خودم عمرا نصف اینم نمیتونستم بکشم.
عالی بودنقل قول:
خیلی قشنگ ساختی.
سریع تر بسازش.
:sad::worried::eh::mellow::23::blush:
نقل قول:
سلام و درود.
دوست عزيز معذرت مي خوام كه امروز نتونستم ادامه بدم امروز اصلا وقت نداشتم.
شما نگران نباشيد فردا سعي مي كنم كه يه تكسچري بهش بدم و يه نورپردازي هم بكنم و فايل max رو با پيام خصوصي براتون مي فرستم.
موفق باشيد.
بزار انجمن هم ببینه.
با تشکر
مرسی ممنونم. یه لحظه ترسیدم نکنه یادت بره من بدبخت بشم: دی
فقط برای نور پردازی حالا که زحمت میکشی فقط از نور استاندارد استفاده کن چون من مثلا اونای دیگه رو بلد نیستم هنوز!: دی
نقل قول:
سلام.
راستش من حالا كه اومدم فايل رو براتون بفرستم ديدم كه گرفتيد از نور استاندارد استفاده كنم. من از نورهاي omin و mr sun/ sky استفاده كردم كه البته اصلا روش وقت نزاشتم و فقط يه مقدار تنظيماتش رو تغيير دادم.. من فايلش رو براتون مي فرستم اين نور چيز خاصي نداره ببينديد اگه كه متوجه نشديد مي تونيد همين جا بپرسيد و دوستان يا من جوابتون رو حتما مي ديدم چون براي نماي خارجي كار با نورهاي استاندارد يه مقدار سخت تر از منتال ري هست حالا اگه هيچ راهي نداره بگيد من يا دوستان نورش رو عوض مي كنيم ولي نتيجه ي زياد خوبي نمي گيريد حتي اگه خيلي هم روش وقت بزاريد به سختي ميشه به تنظيمات ديفالت نورهاي منتال ري دسترسي پيدا كرد.
فايلش رو براتون با pm فرستادم بهتره اگه خواستيد خودتون يه مقدار تنظيمات رندرش رو تغيير بديد و رندر بگيريد.
اگه مشكلي بود مطرح كنيد.
موفق باشيد.
mnb کامل شدش رو بزار.