آقا اصلا مجید آنلاین رو بذاریم کنار ...
اون دوتا سایت دومی ( parsclubs.com و 4pa.ir ) که دیگه از چیزی شبیه pop-up استفاده می کنند ؟؟ اون ها چه طوریه ؟؟ بعدشم من هرچی توی سایت خودش و پشتیبانیش گشتم نتونستم چنین پلاگینی پیدا کنم ...
Printable View
آقا اصلا مجید آنلاین رو بذاریم کنار ...
اون دوتا سایت دومی ( parsclubs.com و 4pa.ir ) که دیگه از چیزی شبیه pop-up استفاده می کنند ؟؟ اون ها چه طوریه ؟؟ بعدشم من هرچی توی سایت خودش و پشتیبانیش گشتم نتونستم چنین پلاگینی پیدا کنم ...
بالاخره من به چیزی که می خواستم دست یافتم ... ممنون ...
( نتیجه ی کار رو میتونید در masterking.net ببینید | البته باید به صورت مهمان وارد بشید .. )
سلام می شه کدش رو قرار بدید؟
فعلا این کد فقط برای کاربرانی که در انجمن مستر کینگ ( که آدرسش تو امضام هست ) ، بیشتر از 35 پست داشته باشند به طور رایگان ارسال خواهد شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا این کد فقط برای کاربرانی که در انجمن مستر کینگ ( که آدرسش تو امضام هست ) ، بیشتر از 35 پست داشته باشند به طور رایگان ارسال خواهد شد ...
پس شما هم دیگه تا وقتی 35 کلیک روی تبلیغاته سایت های تک تک اعضایی که تو این انجمن به سوالات شما پاسخ میدن نکردی انتظار پاسخ نداشته باش
بهتون بر خورد ؟؟نقل قول:
در ضمن باید بهتون بگم که من برای این کد نه از هیچ کدام از پست های این تاپیک و نه از هیچ کدام از کاربران این انجمن و نه از هیچ کاربری در هیچ کدام از سایت های فارسی زبان ... کمک نگرفتم !!! بلکه با تلاش فراوان !!!! از یک سایت خارجی کد رو گرفتم و عوض کردم ... :46:
برادر موضوع بر خوردن به من نبود:13:نقل قول:
جای بحث نداره این موضوع ولی اینجا یه جمع داریم که تا حده امکان بدونه چشم داشت هر کسی مشکلی داره و ... میزاره کسی تونست کمکی میکنه
سلام شما خوشت می یاد من بیام تو سایتت عضو بشم 35 تا پست الکی هم بدم تا کد رو برام بفرستید؟نقل قول:
اگر شما خوشت می یاد باید بگم من خوشم نمی یاد
به محض اینکه سرم خلوت بشه پیداش می کنم
مطمئن باشید که من چیز هایی رو که صلاح بدونم در اختیار همه ی دوستان می ذارم ...
اما هیچ قانون و اجباری نیست که بگه هر کاربر باید همه ی فایل ها و ... خودش رو در اختیار دیگران قرار بده ... چون اگر این طوری بود می گفتید من پسورد هاستم رو به شما می دادم بعد شما هر کاری که می خواستی می کردید ...
به هر حال امیدوارم سو تفاهمی پیش نیومده باشه ...
موفق باشید ... فعلا خداحافظ !!
( از مدیران هم درخواست می کنم که این تاپیک رو ببندند که دیگه این قدر جــوّ انجمن خراب نشه )
ok
هر جور که شما دوست دارید