مادر برد من هم ايسوس است و رم آن 256 است ولي 224 نشان مي دهد من حتي زماني که ويندوز را تازه نصب مي کنم و کارت گرافيک آنبرد را نيز نصب نکرده ام 32 مگ از رمم کم است سي پي يو 32 مگ از رم سيستم را کم مي کند (از متخصص سخت افزار سوال کرده ام)
مادر برد من هم ايسوس است و رم آن 256 است ولي 224 نشان مي دهد من حتي زماني که ويندوز را تازه نصب مي کنم و کارت گرافيک آنبرد را نيز نصب نکرده ام 32 مگ از رمم کم است سي پي يو 32 مگ از رم سيستم را کم مي کند (از متخصص سخت افزار سوال کرده ام)
مادر برد منم asus هست.با گرافيك 64 آنبوردو درsystem properties
64 تا كمتر نشون ميده.اگه تو بايوس رم بيشتري به گرافيك بدم همون
مقدارو كم مي كنه.فكر مي كنم هموني كه دوستان اول گفتن درسته
و هيچ مشكلي نيست.
درسته
شما می تونید از طریق ایجاد تغییر در بایوس مقدار بیشتر یا کمتری رو به گرافیک اختصاص بدید
آقا گرافيكت آن برده اگه مادربوردت اسلت اي جي پي داره يه گرافيك اضافه كن سرعت سيستمت هم ميره بالا[IMG]255[/IMG] :biggrin:
zonealarm جاننقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
دقيقا آدرس بده كجاي setup بايد بروم تا گرافيک 32 را تبديل به گرافيک 64 کنم چون مادربرد من ايسوس است و طبق کاتالوگ آن گرافيک 64 را ساپورت ميکند
توي منوي Advanced وارد Chip Configuration مي شي و گزينه هاي :
Graphics Aperture Size و VGA Shared Memory رو روي64 Set كن.
بابا ايولنقل قول:
نوشته شده توسط 6025434
كاملا درسته يكي از مين بوردام ايسوزه دقيقا همون كه گفتي ميشه لطف كني وبگي كه اين اطلاعات تجربي بدست مياد يا اينكه جايي هست كه آدم بخونه؟
امتحان كردم ولي در display properties در قسمت setting فقط 16 بيت و32 بيت است واز 64 خبري نيستنقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
zonealarm عزیز
واقعا ممنون
من 1 سال بود مشکل داشتم
حالا با راهی که شما گفتید گرافیکم شد 64
رمم شد 192
حالا باید یه رم بگیرم
مرسی
یه سوال
تنظیمات من Graphics Aperture Size تا 128 بالا میره
دلیلش چیه؟
مرسی