شما فقط میتونید چند کلمه رو سرچ کنید توی این فرم.
اگه کلمه ی فارسی که سرچ میکنید زیاد باشه اونو نمیتونه بیاره بعد این خطا رو میده .
اگه کلمه ی انگلیسی سرچ کنید مثل اسم بازی که اسمش هم زیاد هست اونو میاره ولی فارسی نمیاره.
Printable View
شما فقط میتونید چند کلمه رو سرچ کنید توی این فرم.
اگه کلمه ی فارسی که سرچ میکنید زیاد باشه اونو نمیتونه بیاره بعد این خطا رو میده .
اگه کلمه ی انگلیسی سرچ کنید مثل اسم بازی که اسمش هم زیاد هست اونو میاره ولی فارسی نمیاره.
سلام
گرچه اکثر تون میدونید ولی اگه با سرچ سایت به نتیجه ی مورد نظرتون نرسیدید میتونین توسط گوگل سایت رو سرچ کنین به این صورت :
xxx site:forum.p30world.com
به جای xxx کلمه یا عبارت مورد نظرتون .
درسته که با این روش هم بعضی موقعها نتیجه ی مطلوب حاصل نمیشه ولی خیلی بهتر از سرچ خود سایته
دیگه باید مدیریت آستیناشو بالا بزنه و راه حلی پیدا کنه
من برای پیدا کردن تاپیک Saw v رفتم 5 یا 6 صفحه انجمن دانلود فیلم رو یکی یکی به عقب رفتم تا تونستم پیداش کنم
به این میگن روش دستی : دی
ما هم سیب زمین هستیم دیگه این وسط که سه سال داریم تو سر خودمون می زنیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتر نیست برای کاربر های فعال هم سرچ کلمات سه حرفی فعال بشه
شما که جای خود دارید !نقل قول:
ما هم سیب زمین هستیم دیگه این وسط که سه سال داریم تو سر خودمون می زنیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر اینکه یک Custom سرچ گوگل بسازیم و به صورت تولبار بذاریم تو فایرفاکس ... که هم تبلیغ فایرفاکس میشه هم کارمون اسون تر :دی
اون که هیچی . فایده ای ندارهنقل قول:
مگر اینکه یک custom سرچ گوگل بسازیم و به صورت تولبار بذاریم تو فایرفاکس ... که هم تبلیغ فایرفاکس میشه هم کارمون اسون تر :biggrin:
میشه موقع سرگرمی باهاش بوق بدیم : دی
همه چیز بهم نشون داد الا چیزی که میخواستم
پس همه چیز !!!!نقل قول:
همه چیز بهم نشون داد الا چیزی که میخواستم