آخرش ما تکلیفمون با این n78 مشخص نشد ! :23: بالاخره توصیه میشه یا نمیشه ؟!؟
Printable View
آخرش ما تکلیفمون با این n78 مشخص نشد ! :23: بالاخره توصیه میشه یا نمیشه ؟!؟
6220 کلاسیک
n81 هم خوب اما با توجه به اینکه دوربینش زیاد خوب نیست و 1 کی از فکتور های شما دوربین هست به نظرم 6220 گزینه بهتری هست
سلام دوستان :11:
من واقعا هنوز از این گوشی Nokia 6220 Classic و امکاناتش در عجبم ! :18: برای خودش افسانه ایه . . . !!
فقط نمیدونم توی اصفهان کی داره و قیمتش چنده ؟! به فروشگاه "مجید" زنگ زدم گفت نداریم ! "اتصالات" هم هرچی زنگ می زنم کسی جواب نمیده ! :13:
کسی میدونه توی اصفهان کی داره این گوشی رو و قیمتش چنده ؟!؟ :20:
شما اگه پست صفحه ی قبل رو بخونی می فهمی من گفتم که اصلا توصیه نداشته من خودم داشتم و فروختم حالا شما خود دانینقل قول:
برو همون ان 81 بگیر
N78 گوشی خوبیه من که بدی و ایراد ندیدم ازش حالا دوستان میگن مشکل نرم افزاری داره ولی من باز هم ندیدم
دوستان من فکر کنم که تصمیم کبری ام رو گرفتم و احتمالا همون 6220 کلاسیک بخرم ! :27: امکاناتش نسبت به قیمتش خیلی خوبه و من چون دوربین بیشتر از همه برام مهم بود فکر کنم این گوشی بهترین گزینه باشه برام . طراحی ساده و کلاسیکش هم به نظرم خیلی خوبه ! من همیشه از گوشی های ساده و کلاسیک خوشم میومده ! مخصوصا که دیگه از کشویی ها و تاشو ها هم خسته شده بودم ! از گوشی هایی هم که توی دست همه باشه هم خوشم نمیاد !
احتمال زیاد همین رو بگیرم ، مگر اینکه نظرم وقتی از نزدیک دیدمش عوض بشه ! :31: با این حال هنوزم اگر فکر می کنید با راهنمایی تون میتونید کمکی به من کنید لطفا زحمتش رو بکشید ! :27: به نظرتون انتخاب خوبی کردم ؟
این یکی دو روز که جایی باز نیست ، ولی اگه کسی میدونه توی اصفهان کی داره و چنده قیمتش بگه :20: فکر کنم این اتصالات داشته باشه . . .
اگه تو 300 میخوای بگیری n81 و n78
ولی اگه بتونی بودجه خودتون رو زیادتر کنید حتما برو سراغ ویندوز موبایل مطمئن باش پشیمون نمیشی htc,i-mate-hp
......... ؟!؟نقل قول:
امروز رفتم فردوسی یکی از این موبایلی ها داشت :31: ! قیمت کردم گفتش 270 تومن !! تازه فکر کنم گارانتی هم نداشت ، مطمئن نیستم البته ! از فروشنده هم پرسیدم که فنلاندیه یا نه گفت این گوشی ها همشون چینیه ! اصلا فنلاندیش نیست و اگر هم نوشته باشه فنلاند به احتمال زیاد لیبلش رو عوض کردن یه فنلاندی زدن به جاش ! :18: . . . اما جعبه و همه چیزیش شکل همون هایی بود که تو اینترنت بود . . .
ولی خداییش گوشی خیلی خوب و جمع و جور و سبکی بود :27: ازش خوشم اومد ! :5:
به نطر من اگه 40 تومنی بذاری رو بودجه n95 رو می تونی بگیری... واقعا از بابت امکانات عالیه...