شده 72!!!!نقل قول:
Printable View
شده 72!!!!نقل قول:
نه عزیز دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
72 تا بود ، ایشون اشتباه گفتن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خو عیبی نداره!نقل قول:
ایشالا هم اکانت راپید گیرت میاد هم گروه میری عضو میشی!
راستی سوت هم برات زدم!
تو اومدی اینجا دلداریم بدی یا مشکلمو حل کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا مشکلمو چیجوری حل کنم جناب نمک دون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار دیگه اسپم بدی یا سرخت میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا میکشمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شما یه راه چاره بیابین ، من برم درس بخونمو برگردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای بچه ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من چه تو هر روز عضو يك گروه ميشينقل قول:
دسته سينا درد نكنه
سلسله جبال نمک! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیچ کدوم!اومدم بهت بخندم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیغ مو در آر وقتی داری سرخ مکنی تو گلوت گیر نکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو گلم درس تو بخون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین عزیز دل ، نزار اون سلسله من رو ببینی که اگه ببینی توبه میکنی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مطمئنی کار آقا سینا هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین عزیز دل ، نزار اون سلسله من رو ببینی که اگه ببینی توبه میکنی !!
ساده ترین راه ! :دينقل قول:
بحثو متفرق نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگو چیجوری میتونم توی گروه عضو بشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه سری گرو ه ها خارج شی !
نقل قول:اه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا حرفشو نزن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جونمو بدم ، گروه هامو نمیدم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]