میشه یکی فرق های 6220 رو با n78 بگه ؟ممنون:20::10:
Printable View
میشه یکی فرق های 6220 رو با n78 بگه ؟ممنون:20::10:
صفحه نمایش های هردو یکی هستند.
دوربین 6220 5 مگاپیکسل با فلش زنون ولی مال n78 3.2 مگاپیکسل با فلش led .
صفحه کلید n78 خیلی چنگی به دل نمی زنه. و توی مایه های n82 هست اما مال 6220 معمولی هستش و کار باهاش راحته.
نظر من 6220 هستش اما 5800 گزینه خیلی بهتری هستش.
به 420 تومن می ارزه. n79 هم گوشی خوبی هست. به نظر من از 6220 بهتره. قیمت:360 هزار تومن
در ادامه ی صحبت های دوستمون بگم که این قابلیت به این درد می خوره که تو ماشین که نشستی آهنگ های گوشی رو بفرستی روی موج رادیو و با بلند گوی ماشین گوش کنی ، این کار عملا شما رو از خریدن یه ضبط سی دی دار برای ماشین که حداقل 100 تومنه بی نیاز می کنه ، تازه اگه ضبط سی دی دار هم داشته باشین درد سر رایت سی دی یا خرید فلش و نصبش به ضبط رو نداری ، همون آهنگ های پلی لیستتو راحت گوش می کنی .نقل قول:
سیستم عامل هردو یکیه ، مهم ترین تفاوتشون دوربینشونه ، 6220 دوربین 5 مگا پیکسل با فلش زنون داره ، در حالی که ان78 دوربین 3.2 با یه فلش معمولی داره. FM Transmitter هم ان 78 داره در حالی که 6220 نداره.هردو هم GPS دارن.نقل قول:
n78 و 6220 فارسی میشن؟
منظور اینه که بشه sms فارسی فرستاد. لطفا دقیق اطلاعات بدین مهمه
ممنون.
هیچی اشتباه شد
بچه ها غیر از N78 چه گوشی ای تو همین قیمت FM Transmitter داره؟ چون این قابلیت خیلی واسه من مهمه.
N78 اوایل تو همین فروم همه تعریفشو میکردند. حالا همه میگن هنگ میکنه و باگ داره و ...
من اصلاً اهل بازی با گوشی نیستم. دوربین هم خیلی مهم نیست واسم. و شدیداً اهل موزیک هستم. (البته نه با اسپیکر، بلکه با هدفون یا FM Transmitter).
با ابن اوصاف N78 بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
منظور از gps wifi دو تا چیز یعنی هم gps داره هم wlan یا همون وایرلس خودمون
fm رو هم که دوستان گفتند
یعنی هیچکس نمی دونه فارسی ساز دارن یا نه؟
دیگه کسی نیست؟؟؟؟؟؟