اگه فقط و تنها فقط! بازی می کنید 8400 که نه!e8500 رو بخر!:13:نقل قول:
شرمنده گیر میدم ها!:31:نقل قول:
میگ یه کاری کنیم تا من کچل نشدم!:31:نقل قول:
هر سیستمی که پیشنهاد شد شما بیا رمش رو بگو!:31:
:11:
Printable View
اگه فقط و تنها فقط! بازی می کنید 8400 که نه!e8500 رو بخر!:13:نقل قول:
شرمنده گیر میدم ها!:31:نقل قول:
میگ یه کاری کنیم تا من کچل نشدم!:31:نقل قول:
هر سیستمی که پیشنهاد شد شما بیا رمش رو بگو!:31:
مدلشه رم هایی بدی که نیست !؟؟ عالیه از دومینیتور هم خیلی بهتر و ارزون تر هم هست! حالا که دومینیتور گیر نمی یاد انو بخره !:31:نقل قول:
نکته جالب اینه که الان رمهای Corsair Dominator توی بازار خیلی خیلی راحت و با قیمت مناسب پیدا میشه! البته اکثرا Rev. 2.1 هستند که رمهای خیلی خوبی برای اورکلاک به حساب نمیان.نقل قول:
پس چطور تا هفته پیش میگفتند نیستش؟؟؟
هفته پیش، 7 روز پیش بود!نقل قول:
روز به روز وضع بازار تفاوت می کنه، احتمالا این هفته جنس های آسمان رایانه و یکی دو وارد کننده دیگه Corsair رسیده که بازار پر شده!
انصافا داری دیوانه می کنی منو:24::evil:نقل قول:
خود شما p5q-e توصیه می کنی. بعد که من توصیه می کنم گیر میدی:18:
بقیه p5q-e سفارش میدن اشتباه می کنن و همون p5q کافیه.
شما p5q-e سفارش میدی مورد نداره:13::13::13:
یه ذره عدالت رو پایه باش.
دوست عزیزنقل قول:
وقتی من بخوام P5Q-E/Pro پیشنهاد بدم حتما می گم که برای کراس فایرش و...گفتم و طرف هم استفاده می کنه!برای همین شما هم ذکر کنید که اگه کراس نمی کنن الکی پولشون رو دور نریزن!:46:
عدالت رو هم یکی تو مملکت هست پایه!همون بسه!:27:
خوب بگو توضیح بیشتری بده.نقل قول:
چرا درست انتقاد نمی کنی(گیر نمی دی)؟؟
اینجوری باشه خیلی نکته های دیگه رو باید بعد هر توصیه بگم.
من حداقل 3 خط توصیه و نکته بهد هر پیشنهادم دارم ولی به دلایل زیادی نمی گم!!!.
اصلا اختلاف قیمت P5Q با P5Q Pro اونقدر نیست که بخواید در موردش بحث کنید . تازه به نظر من کسی طرف کراسفایر هم نمیره چون هر سال گرافیک بهتری میاد که قدرتش از مثلا 2 تا 4870x2 هم بیشتره و کسی طرف خرید این کارت نمیره . مثلا کسی که پارسال 3870 خریده ، نمیاد امسال یه 3870X2 باهاش کراسفایر کنه ، بلکه میاد و یه 4870X2 میخره . قدرتش بیشتر نیست ؟!نقل قول:
وقتی من بخوام P5Q-E/Pro پیشنهاد بدم حتما می گم که برای کراس فایرش و...گفتم و طرف هم استفاده می کنه!برای همین شما هم ذکر کنید که اگه کراس نمی کنن الکی پولشون رو دور نریزن!
به من چرا اینو میگی؟؟نقل قول:
من که شروع نکردم. ارباب می تونست این نکته کوچولو رو pm بده نه اینکه چند جای مختلف همزمان پست بده.