خیلی با حال کار کردی حداقل روی دی اس داران رو خوابوندی
لطفا نقد بازی
End war
برای پی اس پی رو بذار.
Printable View
خیلی با حال کار کردی حداقل روی دی اس داران رو خوابوندی
لطفا نقد بازی
End war
برای پی اس پی رو بذار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات بازي:
ناشر : Ubisoft
سازنده: Funatics Software
سبک : Turn-Based Strategy
تاریخ انتشار : November 4, 2008
رده بندی سنی: ( T ( Teen
ترجمه ی Review Scoring سایت gamezone واسه بازی Tom Clancy's EndWar : ( ترجمه از خودم )
Gameplay: 8.0
شما فرماندهی یگان های تاثیر گذاری رو تو بازی به عهده دارید که شامل سربازان پیاده و وسایل نقلیه می شوند .هم چنین بازی از چند سناریوی جالب نیز تشکیل شده.
دشمنان شما تو بازی در قسمت Single Player هوش مصنوعی ( AI ) خوبی دارند و اگه حتی یک استراتژیک باز قدیمی هم باشید بازی شما رو به چالش خواهد کشاند.
Graphics: 7.5
گرافیک بازی واسه یک بازی استراتژی کافیه و به خاطر طراحی خوب مناطق بازی , شما مناطقی مثل لندن و پاریس رو تو بازی تشخیص خواهید داد.
تو بازی تعداد کمی انیمیشن و visual effects نیز جود داره اما طراحی صحنه های نبرد بازی در حد آنچه که از یک بازی جنگ جهانی 3 انتظار می رود نیست و زیاد هیجان انگیز نیست.
Sound: 7.0
افکت های صوتی بازی , ساده و خوب هستند. و صداهای کمی تو بازی مثل صداهای وسایل ارتباطی جنگی ( بیسیم ها ) تو بازی وجود داره و بیشتر شما soundtrack هائی تو بازی می شنوید که تم نظامی دارند.
Difficulty: Medium/Hard
هر تصمیم شما تو بازی در شکست یا پیروزی باشکوه و تلاشی که در بازی انجام میدید تاثیر می گذاره.
تو قسمت Single Player هوش مصنوعی بازی به طرز مبهوت کننده ای خوبه و دشمنان شما به قدر کافی باهوش هستند تا در برابر تاکتیک های جنگی شما مقابله کنند و معمولا اونا وفتی که از لحاظ تعداد نیرو از شما برتری دارند از این برتری به خوبی استفاده می کنند.
Concept: 8.0
بیش از 90 درصد مراحل این بازی استراتژی به قدر کافی هیجان انگیز دنبال میشه و تو قسمت Single Player بازی سناریوی خوبی داره.
همچنین شما میتونید منطقه ی جنگی خودتونو به وسیله ی Map Editor قوی که تو بازی وجود داره بسازید و اونو تو مموری psp خودتون ذخیره کنید و این Map ها رو وقتی دارید با دوستاتون تو قسمت Multi Player بازی می کنید به اشتراک بگذارید. ( Share کنید.)
Multiplayer: 8.0
مثل یک بازی خوب شطرنج , بازی های استراتژی تو قسمت Multiplayer طرفدارها و مشتاقان زیادی دارند . Tom Clancy's EndWar هم از این قاعده مثنثنی نیست.همچنین بازی تو این قسمت با یک سرعت فریم ثابت و به خوبی اجرا میشه.
Overall: 8.0/10
بازی کاملا یک بازی استراتژی لذت بخش با مراحل نبرد چالش بر انگیز است.
Tom Clancy's EndWar یک بازی استراتزی Portable عالی هست که طرفداران جدی بازی های استراتژی اونو از دست نخواهند داد.
در قسمت Single Player طول مراحل بازی مناسب هست . مطمئنا این بازی یکی از بهترین بازی ها واسه طرفداران سبک استراتژی هست.
ترجمه از خودم با اندکی دخل و تصرف.:21:
نظر خودم درباره ی بازی :
من خودم این بازی رو تو psp خودم ریختم ولی بعد یک ساعت بازی کرن ترجیح دادم پاکش کنم نمیدونم چرا! ولی زیاد از این بازی خوشم نیومد..شایدعجله کردم و بازی رو زود پاک کردم.اگه وقت شد دوباره شاید تو psp این بازی رو یه خورده بیشتر بازی کنم , شاید خوشم اومد. ولی فکر کنم این سایت هم یه خورده زیادی از بازی تعریف کرده. ولی اگه استراتژی باز حرفه ای هستید نباید این بازی رو از دست بدید.
اقا خیلی ممنون اگه میشه نقد بازی ناروتو رو هم بزار
اینم نقد بازی Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 - The Phantom Fortress : (نقد از خودم)
البته بازی یک نسخه ی قدیمی تر هم واسه psp داره که من نقد اونو دیگه اینجا نذاشتم و فقط اون نسخه ی دومی رو نقد کردم. البته نسخه ی اول و دوم بازی خیلی هم بهم شبیه اند.
مشخصات بازی :
ناشر : Namco Bandai Games
سازنده: CyberConnect2
سبک : Fighting
تاریخ انتشار : June 24, 2008
خلاصه ی داستان :
داستان این نسخه پیرامون راز قلعه ی Phantom میگرده و همچنین خالی شدن ناگهانی انرژی زندگی اهالی شهر.
زمانی که Naruto می خواهد از قضیه سر در بیاره و بفهمه که کی پشت این نقشه ی شیطانیه با یک زن عجیب که ماسکی به صورت داره برخورد می کنه و فکر می کنه که اون پشت همه ی این ماجراهاست و...
روایت داستان بازی خوب و استوار است و شما رو به خودش جذب می کنه.
گرافیک
گرافیک تو حد بازی های psp خوبه. محیط های بازی و مبارزه همچنان دو بعدیند و شخصیت ها کاملا سه بعدی. همچنین انیمیشن های نرم و standard cel-shading از ویژگی های گرافیکی این نسخه هستند.
گرافیک بازی رنگارنگ ( Colorful ) و تقریبا جذاب است.
نمره ی من به این قسمت: 7
کنترل
کنترل بازی تقریبا مثل نسخه های قبلیه و انصافا برای کسانی که تازه می خواهند این سری از بازی رو شروع کنند هم آسونه و مشکلی ایجاد نمیکنه.
نمره ی من به این قسمت : 8
موزیک و صداگذاری
بازی تو این قسمت , هم تو نسخه ی انگلیسی و هم نسخه ی ژاپنی عالیه و موزیک بازی پر از انرژیه.
مثل لوکیشن ها و بیشتر کاراکتر های بازی موزیک بازی هم بیشتر همون موزیک سری قبله که البته هنوز جذابه.
نمره ی من به این قسمت: 8
ارزش بازی ( Value )
بازی تو سری بازی های Naruto Ultimate Ninja series یک بازی عالیه و مثل الماسی تو این سری از بازی ها می درخشه. مبارزات هنوز خوب هستند و طراحی مکانیزم مبارزات در سطح خوبی قرار داره. بازی از لحاظ درجه ی سختی تو حد متوسطی قرار داره و قدرت شخصیتهای بازی نیز متفاوته و بعضی از شخصیت های بازی از قدرت فوق العاده ای برخوردارند.
ولی اگه شما طرفدار جدی این سری از بازی ها باشید از نبودن محتوای جدید در این نسخه از بازی نا امید خواهید شد, روند بازی تقریبا همانند نسخه ی قبل دنبال میشه البته 3 کاراکتر جدید و special moves های خوبی هم تو بازی اضافه شدند که به بازی جذابیت خاصی میده.
نمره ی من به این قسمت : 7
برخی از ویژگی های بازی :
_ شما در این بازی توانائی به جستجو پرداختن در بیش از 100 طبقه از قلعه ی Phantom رو دارید که هر کدوم طراحی خاصی دارند و هر یک از این طبقه ها شامل مینی گیم ها و نبرد های جالب و همچنین تست های هیجان انگیز و حتی حوادث دراماتیک هستند.
_ شما تو این بازی میتونید 20 شخصیت مختلفو کنترل کنید که هر کدوم تکنیک خاص خودشونو دارند. واقعا در این قسمت , این نسخه از بازی از تمام نسخه هائی که از این بازی تا کنون عرضه شده است کامل تر و یک سر و گردن بالاتر است.
_ انیمیشن های منحصر به فرد.
_ بازی کردن به صورت 2 نفره به وسیله ی قسمت wirelessly via ad-hoc connection و همچنین توانائی به اشتراک گذاری فایلها با دوستاتون.
_ تو این بازی میتونید توان کاراکتر مورد علاقتونو Upgrade کنید.
در کل میشه گفت امتحان این بازی مبارزه ای ( Fighting ) روی psp خالی از لطف نیست حتی اگه نسخه ی قبلی رو بازی نکردید این بازی رو از دست ندهید.
نمره ی کل: Total Score : ) 7.5/10)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این که میدونم سختته ولی اگه می شه نقد بازی God of war و killzone رو بذار. برای پی اس پی
مخصوصا کیل زون.:46:
سلام...نه بابا سختی که نداره.من معمولا اگه خودم بازی رو بازی کرده باشم نقد خودمو می نویسم , و اگه هم بازی نکرده باشم از سایت های معتبر,خودم ترجمه می کنم میزارم اینجا.نقل قول:
علت اینکه این تاپیک چند وقته خوابیده اینه که :
اولا من درگیر امتحان های پایان ترم دانشگاه بودم.دوما هم اینکه بازی جدید و خوبی این روزا اصلا واسه psp منتشر نشده . ولی از این ماه به بعد مثل اینکه وضعیت بهتر میشه.!
من سعی می کنم بیشتر بازی های جدید , نقدشونو اینجا بزارم , حالا شما killzone درخواست دادی نقدشو میزارم...شرمنده یه خورده کوتاهه , آخه خودمم بازی رو بازی نکردم.
God of war هم که فکر کنم همه بچه ها بازیشو بازی کرده باشند و نیاز به نقد و معرفی و از اینجور حرفا نداشته باشه..ولی اونو هم اگه وقت کردم حتما نقد خودمو ازGod of war میزارم.:46:
مشخصات بازی :
ناشر :( Sony Computer Entertainment America ( SCEA
سازنده: Guerilla
سبک : Third-Person Action, First-Person Shooter
تاریخ انتشار : October 31, 2006
داستان بازی دو ماه بعد از حوادث بازی( Killzone (PS2 سپری میشه. کنترل بازی واسه psp خوبه ولی چون صفحه ی بازی تو psp کوچیکه , بعضی از object ها مثل مین ها به سختی قابل تشخیص اند و این مساله کمی شما رو دچار مشکل می کند.
انفجار ها و گرافیک انیمیشن ها بسیار خوبه. به لطف نقشه (Map) و دوربین (Camera) خوب بازی, دید خوبی از میدان نبرد خواهید داشت. دمو های بازی هم از کیفیت خوبی برخوردارند.
صداگذاری و موزیک بازی هم خوبه و از جزئیات خوبی برخورداره. این قسمت از بازی همونیه که شما از یه بازی به این سبک انتظار دارید.
تو این بازی سلاح های متنوع و بعضا منحصر به فردی مشاهده خواهید کرد که بر جذابیت های بازی خواهد افزود.
بازی تو بیشتر مراحلش حالت خطی داره یعنی شما باید تک تک ماموریت هائی که بازی بهتون میده رو به ترتیب انجام بدید تا به هدف اصلی هر مرحله برسید. و برای به پایان رسیدن مراحل بازی , راه ها و انتخاب های زیادی پیش رو نخواهید داشت.
بازی از سیستم ذخیره ی خودکار ( auto-save) استفاده می کنه و 16 مرحله داره.
در قسمت Multiplayer هم تا 6 نفر میتونید به بازی بپردازید.
این بازی از اون بازی هایه که در نگاه اول به نظر خیلی ها زیاد خوب به نظر نمیاد و شاید بازی ظاهر خوبی نداشته باشه ولی بسیار بازیه لذت بخش و مفرحیه, حتما این بازی خوبو امتحان کنید.
اینم نمره ی( Review Scoring ) این بازی از بعضی از سایت های معتبر ( محاسبه شده از 100 امتیاز) :
IGN : 90
GameSpot :83
GameZone : 81
GameSpy : 80
VideoGamer : 70
اینم از نقد بازی God of War: Chains of Olympus: ( نقد از خودم ) ( بهترین بازی سال 2008 برای کنسول دستی psp )
مشخصات بازی :
ناشر: (Sony Computer Entertainment America ( SCEA
سازنده: Ready at Dawn
سبک: Third-Person Action, Adventure
تاریخ انتشار: 03/04/2008
رده بندی سنی: (Mature)
Difficulty: Medium
Gameplay: 9
داستان این نسخه قبل از اولین نسخه از بازی GOW سپری می شود و به نوعی با بیان کردن قسمت هائی از روند شخصیتی قهرمان بازی یعنی Kratos می خواهد مکمل نسخه ی قبلی باشد, Kratos ماموریتی از خدایان دریافت می کند که غیر قابل انجام به نظر میرسد و...
داستان بازی نسبت به نسخه ی قبلی آنچنان عمیق نیست, گیم پلی بازی بسیار خوب و روی حالت ماجراجویی بازی تاکید بیشتری دارد هر چند که معماهای بازی تقریبا آسان هستند.
به خاطر تلاش های شرکت بازیسازی Ready at Dawn کنترل بازی خیلی خوب و مناسب هست و مشکل خاصی برای شما در این قسمت ایجاد نخواهد شد. دوربین بازی خوب طراحی شده ولی بعضی مواقع از بازی جا میمونه, هر چند که این مشکل اصلا آزار دهنده نیست.
بازی یه خورده طولانیه و در طول بازی با معماهای تکراری نیز روبرو خواهید شد. قسمت اکشن بازی در بهترین سطح قرار داره و همچنان مبارزه با غول های عظیم الجثه در بازی لذت بخش هست. همچنین شما در طول بازی قابلیت ارتقاء دادن قدرت سلاح های Kratos رو هم خواهید داشت.
Graphics:10
بدون هیچ شکی می توان گفت بهترین بازی psp از لحاظ گرافیکی که تا به حال عرضه شده است. همه چیز در حد عالی خودش بنا بر قدرت کنسول psp قرار دارد. نورپردازی ها, سایه زنی ها و طراحی گرافیکی محیط و دشمنان همگی در بهترین حالت خود قرار دارند. البته بازی از تمام قدرت کنسول psp برای رندر کردن بازی استفاده می کند و تا حالا هیچ بازیی به اندازه ی این بازی تا این حد از قدرت این کنسول دستی استفاده نکرده است.
خیلی از افرادی که هم نسخه ی قبلی ps2 و هم نسخه ی جدید psp این بازی رو بازی کردند اعتقاد دارند که گرافیک نسخه ی psp در سطح بالاتری قرار دارد.
Sound: 9
صداگذاری شخصیت های بازی به خصوص Kratos بسیار عالی است. همچنین صدای راوی بازی توسط Linda Hunt دوبله شده است که خیلی گیرا و تاثیر گذار است. موزیک های بازی بسیار پر معنی و زیبا هستند.
Value: 10
در کل باید گفت این بازی یکی از بهترین بازی های psp است و بسیاری از مجلات و سایت های معتبر بازی نیز این بازی را بهترین بازی سال 2008 برای کنسول دستی psp دانسته اند, و واقعا نیز این بازی شایستگی دریافت این عنوان را دارد.
اگر تاکنون این بازی را بازی نکردید حتما آن را تهیه کنید چرا که این بازی برای خیلی ها دلیل اصلی خرید psp بوده است.
9.5/10 :Overall
از همه نظر عالی است. هر کاری یه سختی ولی کم و زیاد داره. نقد گاد آو وار عالی بود ولی به داستان اشاره کمی شده بود.
اقا کارت خیلی درست ممنون بابا ایول