-
بهترین کاری که می تونید انجام بدید این است که شما اول شروع کنید به آشنایی با ابزارهای دلفی
یعنی شما اول ابزارهای اون چند زبانه اول دلفی رو یاد بگیرید خیلی بهتر است
هر کامپوننت رو روی فرم قرار بده و خصوصیاتش و رفتارش رو ببین و امتحان کن خیلی بهت کمک می کنه
در ضمن اگر دنبال منابع می کردید همین انجمن خودش یک منبع خوبی برای این کار است به شرطی که بدونی دنبال چی می گردی
-
دوست عزيز اشتياق من به اين نرم افزار باعث شده همين كاري رو كه شما توصيه مي كنيد انجام بدم اما چيكار كنم وقتي نمي تونم براي رويداد كليك يه دكمه توي فرم مثلا اسكريپت نمايش يك پيغام ساده رو هم بنويسم!
اصل اول برنامه نويسي به يادگيري نحوه كد نويسي زبان است كه متاسفانه چون تازه با دلفي كار مي كنم تو كد نويسي صفرم.
بهرحال شما نظرتون رو راجع به كتاب اتشارات علوم رايانه هنوز نگفتين چون همه به من توصيه مي كنن اول پاسكال بعد دلفي رو اونم با كتاب انتشارات علوم رايانه مي تونم ياد بگيرم(مقدماتي البته)!
-
دوست عزيز.
اولا كه لزومي به يادگيري پاسكان نيست.
چون حتي اگه بخواي همون پيغام ساده رو بنويسي به كمك فرامين پاسكال نميتوني اين كارو بكني.
يك كتاب خوب بخر و از اول تا آخرش با خود كتاب جلو برو و حله.
كتابي معرفي نميكنم چون هر كتابي از جهاتي خوبه و از جهاتي نه. ولي، قبلا توي فروم درباره كتابها و بيوگرافي دوستان و نحوه يادگيري دلفي صحبت شده.
بگرد و موفق ميشي.
البته در پست اولتون يك چيزايي نوشته بودين كه به نظر من خيلي درست نبود.
درسته كه كامپوننتهاي دلفي خيلي جاها كارارو هلو كرده ولي هميشه نميتوني بگي كه 10 خط دلفي = 50 vb
چون روند برنامه نويسي و... خيلي تاثير گذاره .
خيلي چيزاي بدرد بخور و راحت رو هم ميتوني از همين فروم ياد بگيري.
بعد از اينكه مقدمات رو ياد گرفتي برو سراغ لينكهاي امضاي دوستان .
موفق باشي
-
دلفی 7 مرد بابا !
برین سراغ دلفی 2009