ولي به نظر خودم گوشي خوبي هست و تنها مشكلي هم كه داره همين قديمي بودنش هست . كه اگه قطعاتش پيدا بشه واسه تعمير و اين حرفا فكر نكنم ديگه مشكلي پيش بياد .نقل قول:
مزايا
تاچ بودن گوشي
خوش دست بودن :31: (اينو جدي گفتم عاشق قيافش هستم :40::31:)
سيمبين
Printable View
ولي به نظر خودم گوشي خوبي هست و تنها مشكلي هم كه داره همين قديمي بودنش هست . كه اگه قطعاتش پيدا بشه واسه تعمير و اين حرفا فكر نكنم ديگه مشكلي پيش بياد .نقل قول:
مزايا
تاچ بودن گوشي
خوش دست بودن :31: (اينو جدي گفتم عاشق قيافش هستم :40::31:)
سيمبين
اگه برنامه و دوربین و اینجوری چیزا مهم نیست برات انتخاب خوبیه
فرقی با ایفون نداره!!! :دی
استیو جابز کجایی که ببینی آیفونو دارن با 7710 مقایسه می کنن :19:نقل قول:
سلامنقل قول:
راستي مشكل برنامه رو به صورت خيلي جدي داره يا نه ؟ ايا نصب برنامش از يه سوني اريكسون كه جاواست كمتره؟!
در مورد ايفون بودنش بايد عرض كنم كه اره قابليت مقايسه كردن رو دارن :31::31:(بابا ما كه پول خريد ايفون رو نداريم بزاريد با 7710 حال كنيم :8:)
منم بودم نوچ
این کارو نمیکردم حسن
خیلی خطرناکه حسن
مشتری اول و آخرش خودتی حسن
نه اتفاقا من توي شهرستان هستم و اينجا خيلي ها هستن كه ميرن توي كف گوشي شايد هم بتونم با قيمت خوبي قالبش كنم :31: . ولي در كل از 80 تومن كمتر كه ديگه نمي خرنش ها ! الان يه nec ميگيري 70-80 تومن :27:نقل قول:
برنامه های جاوا رو که میخوره ولی بازهاشو درست نه چون رزولوشنش خیلی بالاستنقل قول:
اما برنامه ها و بازی های خودش هم کم نیست! سری 90 بالاخره یه زمانی شاخ بود! ممکنه از سری 60 کمتر باشه ولی باز بد نیست.
حالا که اینطور شد اصلا 7710 پدر آیفونه!
اگه برنامه هاي سري 60 رو ساين كنيم ميشه روي سري 90 نصب كرد يا نه ؟ (در ضمن كدوم گوشي ها توي سري 90 هستن ؟ )نقل قول:
نه، چه ربطی داره، اصلن !!!!
.
.
فکر کنم تنها گوشی سری 90 همین 7710 باشه، واسه همین برنامه هاش انگشت شماره
اگر نخریدی برای من ردیفش کن 80 تومن مفت مفت
پخش موزیک این گوشی حرف نداره از ان95 صداش بلندتره
اسکرین 2.9 اینچ